A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

"Слідом за Голосами"

Дата: 15.03.2024 21:10
Кількість переглядів: 62

Фото без опису

Аншлаг... Аншлаг... Посеред воєнної тривожної та смутної метушні, здається, цей вираз не зовсім популярний. Проте, саме цього дня Городенківська міська публічна бібліотека імені Леся Мартовича зібрала чималу авдиторію на презентаційний вояж в рамках проєкту "Слідом за #Голосами", щоб познайомити городенківців з антологією воєнних письменників "Голоси". Сюди увійшли прозові твори, поезія, мемуари, щоденникові записи та роздуми воїнів пера та автомата, що пишуть на війні і про війну. 

 

Модераторка івенту - співзасновиця Форуму і аранжувальник, директорка Львівської обласної бібліотеки для юнацтва ТЕТЯНА ПИЛИПЕЦЬ, співзасновник Форуму, воїн, автор книг "Карателі", "Мобілізяки", "Сірі археологи" ВЛАД ЯКУШЕВ, фотографиня, координатор інтернет-крамнички добрих подарунків ТЕТЯНА ШТИФУРКО та техдиректор Форуму, автор музики та виконавець пісень, написаних в окопі, ІГОР ХАРАЧКО акцентували увагу авдиторії на важливості комунікації Слова і автомата як зброї проти оскаженілого агресора. 

 

Захід благословив о. ІГОР ЛЕВИЦЬКИЙ, долучилися до розмови - воїн ЗСУ, наш ЗЕМЛЯК ВАСИЛЬ БУНДЗЯК, бард ЄВГЕН РОТЕРМАН, ЯРОСЛАВ ЛЕВКУН, ІРИНА ВАРЛАМОВА, ЛЮДМИЛА ВОНСУЛЬ, РОМАН КОВАЛІВ, подякувала гостям директор Городенківської книгозбірні ВІРА ГУДЗИК. Доповненням творчої імпрези став виступ добровольця ЗСУ, нашого краянина, письменника-гумориста РОМАНА ДРОНЮКА.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень