A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Волейбольний турнір пам'яті Степана Стефурака і Степана Романюка

Дата: 29.03.2024 15:18
Кількість переглядів: 77

Фото без опису
Сьогодні в Топорівському ліцеї Городенківської міської ради відкрито волейбольний турнір пам'яті Степана Стефурака і Степана Романюка, випускників 2012 та 2014 року, які віддали своє життя за волю, свободу та незалежність, територіальну цілісність держави.
Урочисте відкриття турніру розпочалося на шкільному ганку, де розташовані меморіальні дошки обох мужніх Героїв. Опісля виконання державного Гімну та хвилини мовчання зі скорботними словами співчуття виступили перший заступник міського голови Андрій Цюмпала, начальниця відділу освіти Світлана Івасюк та директорка навчального закладу Марія Мохорук.
Лампадки та скорботні квіти лягли на могили чотирьох Героїв Степана Стефурака, Степана Романюка, Івана Грищука та Михайла Сливчука, які знайшли останній спочинок на сільському кладовищі.
В турнірі з волейболу пам’яті Степана Стефурака та Степана Романюка взяло участь вісім команд із Серафинецького, Росохацького, Чортовецького, Незвиського, Ясенево-Пільнівського, Топорівського ліцеїв, Городенківського ліцею №1 ім. Івана Данилюка та Виноградської гімназії.
Герої не вмирають, вони живуть доти, доки ми пам’ятимемо про них. Вічна пам’ять Героям!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень