A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Оголошення!

Дата: 18.04.2024 12:16
Кількість переглядів: 52

Фото без опису

 🏞️ Відділ соціального захисту Городенківської міської ради повідомляє про початок прийому заяв про намір оздоровлення дітей від батьків дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

 

 🏞️ Відпочинок дітей у 2024 році здійснюється відповідно до ст.7 Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей», відповідно до «Програми оздоровлення та відпочинку дітей Городенківської територіальної громади на 2021- 2025 роки» та «Програми відпочинку та оздоровлення молоді Городенківської територіальної громади на 2021- 2025 роки ».

 

🏞️Міською радою здійснюється відшкодування вартості путівки до дитячого закладу оздоровлення та відпочинку для дітей, які:

 

🏞️ Потребують особливої соціальної уваги та підтримки у вигляді відшкодування повної (100%) вартості путівки батькам таких дітей (особам, які їх замінюють) для відпочинку у дитячому закладі оздоровлення та відпочинку:

 

🚣🏻‍♂️для дітей-сиріт

 

🚣🏻‍♂️ дітей, позбавлених батьківського піклування; 

 

🚣🏻‍♂️рідних дітей батьків-вихователів або прийомних батьків, які проживають в одному дитячому будинку сімейного типу або в одній прийомній сім’ї;

 

🚣🏻‍♂️ для дітей, один із батьків яких загинув (пропав безвісти) або помер внаслідок захворювання, одержаного у період участі в бойових діях, здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації; 

 

🚣🏻‍♂️для дітей поранених учасників бойових дій та військовозобов’язаних, які призвані у ЗСУ згідно Указу Президента №69/22 від 24.02.2022р. «Про загальну мобілізацію»; для дітей з інвалідністю); 

 

🏞️ Потребують особливої соціальної уваги та підтримки, у вигляді відшкодування часткової (50%) вартості путівки батькам таких дітей (особам, які їх замінюють) для відпочинку у дитячому закладі оздоровлення та відпочинку:

 

🚣🏻‍♂️для дітей з багатодітних сімей; 

 

🚣🏻‍♂️для дітей осіб, визнаних учасниками бойових дій та військовозобов’язаних, які призвані у ЗСУ згідно Указу Президента №69/22 від 24.02.2022р. відповідно до пунктів 19-21 частини першої статті 6 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»; 

 

🚣🏻‍♂️для талановитих та обдарованих дітей - переможців міжнародних, всеукраїнських олімпіад. 

 

🏞️Просимо батьків, діти яких відносяться до даної категорії звернутися до відділу соціального захисту населення Городенківської міської ради за адресою: м. Городенка, вул. Шевченка,77 І поверх ,тел. 0986731996 для оформлення путівок.

 

🏞️Перший заїзд в ПЗОВ «Перлина Придністров’я» розпочнеться 04.06.2024 – 17. 06. 2024р. Заїзд триває 14 днів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень