Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Всі діти наші!!!

Дата: 23.04.2024 13:03
Кількість переглядів: 26

Фото без опису
Днями, а саме 18-19 квітня у рамках проєкту «Право на сім’ю» відбувся черговий форум «Всі діти – наші» в м. Фастів та смт. Бородянка Київської області.
18 квітня представники Городенківської міської ради взяли участь в офіційному відкритті Центру підтримки сім'ї та дитини, який був відремонтований та оснащений у рамках реалізації проекту "Право на сім'ю", який реалізує МБО "БФ"СОС Дитячі містечка" Україна.
Приємно, що організатори та Фастівська громада вирішили перебрати наші традиції та розпочати відкриття заходу з молитви, Божого благословення та освячення Центру отцями, як це недавно відбувалось в м. Городенка. Від цього вдвічі приємніше було дарувати подарунок від Городенківської громади – ікону Пресвятої Богородиці з Ісусом.
Таку ж ікону передано голові Бородянської селищної ради 19 квітня під час презентації модульного офісу СОС, де також функціонує Центр надання соціальних послуг Бородянської селищної ради. Нехай Матір Божа охороняє жителів цих громад від усього злого.
Два дні насиченої роботи: обговорення, презентації досліджень, панельна дискусія, напрацювання прогалин правового регулювання в сфері захисту прав дитини, показ адвокаційного відео "Молодь без дитинства" та обговорення його з головними героями, знімальною групою, правозахисниками, презентація БФ "Бібліотечна країна" та інше.
Дякуємо організаторам та приймаючим громадам за спільну роботу за для майбутнього наших дітей, адже "Всі діти наші"!!!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень