Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Центр Городенки сьогодні традиційно розцвів великодніми фотозонами

Дата: 02.05.2024 17:04
Кількість переглядів: 51

Фото без опису
Великодні композиції освітніх закладів громади зачаровують творчими задумами та креативним оздобленням. Педагоги та учні 26 навчальних закладів громади створили неповторну великодню атмосферу.
Упродовж Великодніх свят центральну частину міста традиційно прикрашатимуть святкові композиції, щоби мешканці громади та гості міста мали змогу насолодитися святочною красою та відчути радість Воскресіння Христового.
Крім цього вихованці та педагоги Центру дитячої та юнацької творчості організували великодній ярмарок, який відбувся з благодійною метою – допомогти захисникам України наблизити нашу Перемогу.
Кожен відвідувач благодійного дійства міг придбати різноманітні писаночки на свій смак, топери до великоднього кошика, прикраси та вишивку з бісеру, сувеніри для дому, пухнасті зайчики та курчата, домашню випічку та різні смаколики. Також усі охочі мали можливість сфотографуватися біля Великодньої фотозони.
На ярмарку було зібрано 10 900 гривень та 100 злотих.
Дякуємо всім, хто долучився до створення великодньої краси, завітав на ярмарок і доклав свою лепту до благодійної справи - допомоги захисникам!
Разом до Перемоги!🇺🇦

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень