Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Вітання міського голови Богдана Кобилянського з Днем матері!

Дата: 12.05.2024 08:00
Кількість переглядів: 67

Фото без опису

Слово «мама» для кожного українця уособлює три найдорожчі образи: Матір Божу, рідну матір та неньку Україну. В цей важкий час, коли в нашій країні триває війна, ми просимо Матір Божу, щоб покрила своїм омофором та захистила від ворожих куль усіх наших захисників.

Багато матерів зустрічають це свято зі сльозами на очах, адже їхні діти вже ніколи не переступлять поріг рідної домівки, не скажуть таке миле кожному серцю слово «мама». Ваші діти, шановні матері – Герої! А Герої не вмирають. Їхні імена будуть навіки викарбувані в історії країни та в наших серцях.

Велика вдячність матерям, які народили та виховали вірних синів, які стали на захист рідної землі – Героїв України. Дякуємо вам за ваших синів, за ваше терпіння і мужність, за вашу витримку і материнську любов.

Дякуємо вам Матері за ласку і ніжність, за довгі та безсонні ночі, за переживання та турботу, за напутні слова і благословення, за мудрі поради та безмежну любов. Низько схиляю перед Вами голову за Вашу справді надзвичайно тяжку і відповідальну працю, за виховання майбутнього покоління.

Хай здоровими і люблячими будуть ваші діти та приносять Вам лише радість, нехай Господь береже Вас та дарує мир і злагоду у ваших родинах! А Україні матері – Перемоги над російським окупантом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень