Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Гуманітарна допомога

Дата: 15.05.2024 13:33
Кількість переглядів: 70

Фото без опису
Городенківська міська рада брала участь у реалізації проєкту Міжнародного надзвичайного фонду допомоги дітям при Організації Об’єднаних Націй (ЮНІСЕФ) «Забезпечення системного реагування на потреби дітей, які повернулись до біологічних сімей з інтернатних закладів, та дітей групи ризику» у 15 регіонах України, у тому числі і у Івано Франківській області. В рамках взаємодії Івано-Франківським обласним центром соціальних служб підписано Меморандум про співпрацю з президентом ГО «Ліга соціальних працівників України».
Метою проєкту є підтримка дітей та сімей через систему швидкого реагування на надзвичайні ситуації у сфері захисту дітей та надання їм соціальних послуг, запобігання вторинній інституалізації дітей. Однією з основних активностей проєкту є проведення належного оцінювання потреб дітей у соціальній допомозі, забезпечення соціального супроводу сімей, у які повернулись діти з інтернатних закладів, та сімей опікунів/піклувальників.
В рамках проєкту ЮНІСЕФ, ГО «Ліга соціальних працівників України»
6 сім'ям які найбільше потребують допомоги надано пакунки із гуманітарною допомогою. У приміщенні комунального закладу «Центр соціального обслуговування» Городенківської міської ради 09.05.2024 року було здійснене вручення пакунків сім’ям.
15 сім'ям Городенківської ТГ з якими працювали у проекті видано грошову допомогу.
Органи місцевого самоврядування, фахівець, який працював з сім'ями та сім’ї Городенківської ТГ вдячні за грошову та гуманітарну допомогу.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень