Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Міський голова зустрівся з обдарованою молоддю громади

Дата: 30.05.2024 15:52
Кількість переглядів: 155

Фото без опису
Сьогодні, напередодні Дня захисту дітей, відбулася зустріч міського голови Богдана Кобилянського з обдарованою молоддю.
Талановиті та здібні діти також поспілкувались із головою державної служби якості освіти України Русланом Гураком та начальницею відділу освіти Городенківської міської ради Світланою Івасюк про те, що їх хвилює.
Школярі мали можливість у неформальній атмосфері поставити цікаві запитання та отримати детальні відповіді на них.
Модератори заходу педагоги Мирослава Олексин та Петро Бундзяк запропонували обдарованим школярам на трьох ватманах подякувати тим, хто їх надихає та підтримує й поділитися своїми побажаннями щодо покращення життя та дозвілля в громаді.
Усі побажання молоді передали міському голові, а він у свою чергу запевнив присутніх, що повісить плакат у сесійній залі, щоби кожен депутат долучився до здійснення запропонованих ідей.
Велику увагу діти приділяють проблемам екології у нашому регіоні, цікавляться перспективами розвитку міста. Учні також пропонували, як поєднати наукову діяльність з проєктами, які сьогодні реалізуються у місті.
Богдан Кобилянський та Руслан Гурак привітали здібну, обдаровану молодь, яка досягла найвищих результатів у конкурсах, олімпіадах, турнірах, змаганнях на всеукраїнському рівні та вручили сертифікати на отримання стипендії. У підсумку запевнили, що завжди раді поспілкуватися з молоддю, дати поради та поділитися досвідом, а тому підтримують ініціативу проводити подібні заходи.
Обдаровані й талановиті діти володіють винятковими здібностями й потенціалом, які відрізняють їх від однолітків. Визнання та підтримка цих унікальних якостей має вирішальне значення для сприяння їхньому інтелектуальному, емоційному та соціальному розвитку.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень