Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Відділ соціально-психологічної роботи з військовослужбовцями

Як подати заяву на участь у відборі на посаду фахівця із супроводу ветеранів війни

Цифровою командою Мінветеранів разом з партнерами за дорученням Олександр Порхун впроваджено електронний сервіс подання заяви на участь у відборі на посаду фахівця із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб на нашій веб-платформі https://eveteran.gov.ua/ Умови для потенційних кандидатів, що є громадянами України: мати освіту бакалавра у визначених професійним стандартом галузях знань і подаватися вперше; уже бути працевлаштованим на посаді фахівця із супроводу за результатами відбору та навчання в межах реалізації пілотного проекту “Помічник ветерана” у 2023 році; мати сертифікат підвищення кваліфікації в межах пілотного проекту “Помічник ветерана” у 2023 році, але не бути працевлаштованим фахівцем; бути у списку осіб що подавали заяви на пілотний проєкт “Помічник ветерана” у 2023 році, але не потрапили на програму навчання і відповідати умовам рівню освіти. Важливо, що уже працевлаштовані фахівці та ті хто планує працювати повинні надати відомості через цей електронний сервіс на сайті е-Ветеран. Для подачі заяви необхідні всього декілька кроків: Крок 1: інформація про заявника Крок 2: контактні дані Крок 3: відомості про наявну освіту та резюме (в довільній формі) Крок 4: вибір територіальної громади для працевлаштування (якщо в громаді тимчасово відсутня вакансія ви будете в резерві) Крок 5: тестування (має обмеженість по часу). Важливо!! Зазначаючи електронну пошту перевіряйте її актуальність та коректність адже це ваш канал комунікації з нами. Після усіх кроків є можливість редагувати дані. Підтвердження прийняття заяви прийде на пошту. Усі охочі мають можливість податися до 5-го вересня 2024 року. Наступним кроком буде опрацювання анкет та запрошення на співбесіди. Фахівець із супроводу – це важлива ланка для інформування ветеранів і їх практичного супроводу та комунікації з Міністерством задля швидкого реагування та адаптації системи. Ми уже маємо 124 заявки на сьогодні Працюємо задля реалізації можливостей, прав та соціальних гарантій ветеранів на шляху їх повернення від військової служби до цивільного життя! Дякую партнерам розробленого сервісу Olena Ursu, Володимир Брусіловський, Oleksii Zelivianskyi, Олександр Єфремов, «Проєкту підтримки Дія», що реалізується UNDP Ukraine / ПРООН в Україні за фінансування Швеції. Разом! Не словом, а ділом Посилання на сервіс у першому коментарі

15:05 28.08.2024

Стартує прийом заяв від кандидатів на посади фахівця із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб

Сьогодні, 22 серпня, Міністерство у справах ветеранів України відкрило прийом заяв на участь у відборі на посади фахівця із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб.

12:00 28.08.2024

Як отримати компенсацію на придбання житла: основні кроки та поради

У Державному бюджеті на 2024 рік передбачено майже 5,75 млрд грн для забезпечення житлом ветеранів та ветеранок війни та членів родин загиблих Захисників і Захисниць. Це дозволить понад 2000 осіб отримати компенсацію на придбання житла за трьома програмами Мінветеранів до кінця року. Фахівці Міністерства у справах ветеранів розробили детальну інфографіку, де ви знайдете відповіді на питання:  Хто має право на отримання компенсації?  Куди звертатися?  Які документи слід підготувати? Усі ці роз’яснення у нашій інфографіці.  

14:41 27.08.2024

"Сонячний РеСтарт"

Благодійний фонд RePower Ukraine пропонує безкоштовне навчання ветеранам та ветеранкам в галузі сонячної енергетики: лекції та практичні заняття, психологічну підтримку та кар’єрні консультації протягом навчання. Про навчальний курс "Сонячний РеСтарт": ПРИЙОМ ЗАЯВОК: з 12 серпня по 6 вересня 2024 року (включно). НАПРЯМИ на вибір: Монтажник/ця електричних сонячних електростанцій. Проєктувальник/ця електричних сонячних електростанцій. ТРИВАЛІСТЬ: 10 тижнів (вересень-грудень 2024 року). ФОРМАТ: онлайн лекції та офлайн практика (для монтажників). СТАРТ: 16 вересня. Як долучитися: Оберіть бажаний напрям навчання. Заповніть реєстраційну форму з 12 серпня до 6 вересня 2024 року. Пройдіть співбесіду. Розпочніть навчання з 16 вересня. Детальніше про навчальний курс на сайті: https://repowerua.org/.../navchalnij-kurs-sonyachnij.../ Маєте питання? Пишіть на електронну адресу: elvira.podolska@repowerua.org

16:23 19.08.2024

Започатковано соціально-активну підтримку для ветеранів Городенківської громади

Ветерани-захисники Городенківської громади вперше вирушили до реабілітаційного центру "Тепло крилатої душі", що в Коломиї. Перебування в оздоровчому центрі сприятиме відновленню та реабілітації військовослужбовців. Під час оздоровлення військові можуть поспілкуватися, з користю провести час та отримати різні види необхідної допомоги кваліфікованих фахівців для свого фізичного і психологічного відновлення. Впродовж тижня, під час ретриту, проводитимуться різні заходи, активності та програми, які допомагатимуть ветеранам відпочити, зняти тривогу та стрес, відновити здоров’я, соціальні зв’язки та адаптуватися до життя в сучасному суспільстві. Поїздка організована відділом соціально-психологічної роботи з військовослужбовцями та їхніми сім’ями з метою оздоровлення та відпочинку ветеранів громади. Щиро дякуємо Наталії Тарабалці, засновниці реабілітаційного центру "Тепло крилатої душі" – мужній матері Героя України, за співпрацю, теплу зустріч, втілення та розвиток прекрасної справи для підтримки ветеранів! Спасибі людям, які стали на захист українського народу. Слава Україні! Героям Слава!

17:03 06.08.2024

Турбота про родину Героя

В рамках програми «Турбота про родину Героя» на базі Городенківської міської публічної бібліотеки ім. Л. Мартовича для дітей та родин Героїв організовано освітній захід «Знайомство з природою рідного краю». Діти з цікавістю розглядали презентаційний матеріал, познайомились з прекрасними ландшафтами РЛП «Дністровський каньйон», дізналися про унікальні пам’ятками природи, що потребують особливої уваги та збереження. Учасники заходу ознайомилися з друкованими посібниками охорони та збереження природи, мали можливість поспілкуватися, пізнати нове та цікаве. Під час заходу діти усвідомили вагоме значення всього живого, окреслили кожен свою екологічну стежину, сформувавши бережливе ставлення до природних багатств рідного краю. Вдячні співробітникам закладу за участь та співпрацю в організації заходу, адже завдяки вихованню та пізнанню навколишнього світу реалізовується всебічний розвиток шкільної молоді. Щире спасибі воїнам ЗСУ за можливість організовувати такі заходи для наших дітей!

16:53 29.07.2024

"Турбота про родину Героя"

17 липня в рамках соціального проекту "Турбота про родину Героя" відбувся показ лялькової вистави - "Казка про добро". Захід для дітей організовано відділом соціально-психологічної роботи з військовослужбовцями та їхніми сім’ями спільно з співробітниками Городенківської міської публічної бібліотеки ім. Л.Мартовича. Діти з цікавістю спостерігали за театралізованим дійством та охоче спробували себе в ролі казкових героїв, зрозумівши, що добро завжди перемагає зло. Виховання в дітей милосердя й доброти є запорукою морально-духовного вдосконалення особистості та формування прекрасної української нації. Дякуємо всім, хто долучився до даного заходу. Дякуємо ЗСУ за можливість жити і працювати. #психічне_здоровя_в_Городенківській_громаді  

14:29 17.07.2024

Для військових та ветеранів розширено комплексну стоматологічну допомогу в межах пілотного проєкту

Для військових та ветеранів розширено комплексну стоматологічну допомогу в межах пілотного проєкту. Окрім зубопротезування в послугу додано зуболікування. Відповідні зміни КМУ вніс до постанови від 27.02.2024 № 212 https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/682-2024-%D0%BF#Text Тепер пакет пілотного проекту “Зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України” складається з двох послуг: зубопротезування (група послуг №1) зуболікування (група послуг №2). До розширеного спектру безоплатних стоматологічних послуг для військовослужбовців та ветеранів входить: первинний огляд лікарем; проведення рентгенологічних досліджень; лікування карієсу та його ускладнень, травматичних та нетравматичних ушкоджень зубів; хірургічне та нехірургічне видалення зубів; знеболення. Повний перелік послуг можна переглянути на сайті НСЗУ за посиланням https://cutt.ly/4esf5I0r . Отримати ці послуги можуть ветерани війни, особи з інвалідністю внаслідок війни, учасники бойових дій, військовослужбовці, які поки не отримали статус учасника бойових дій, але продовжують виконувати бойові завдання. Гранична вартість наданих медичних послуг із зуболікування (послуга №2) не може перевищувати 24 952 гривні. Безоплатні послуги із зуболікування військовослужбовцям та ветеранам будуть доступні в закладах охорони здоров’я, що укладуть договір з НСЗУ про медичне обслуговування із зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України (група послуг №2). НСЗУ вже опублікувала відповідне оголошення про укладення договорів про медичне обслуговування із зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України (група послуг №2) https://cutt.ly/7esf71iA .  

13:01 02.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень