A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

До уваги внутрішньо переміщених осіб

До уваги внутрішньо переміщених осіб, які мешкають на території Городенківської громади!

Візит Угорської Екуменічної Служби Допомоги, який був запланований на завтра, 3 листопада, відкладено на невизначений час, працівники Служби Допомоги з поважних причин не зможуть відвідати завтра нашу громаду. Про дату проведення наступного оформлення фінансової допомоги від Угорської Екуменічної Служби Допомоги повідомимо додатково!

10:49 02.11.2022

Гуманітарну допомогу від міжнародних донорів

Вчора Городенківська громада отримала гуманітарну допомогу від міжнародних донорів, яку залучила Івано-Франківська обласна державна адміністрація. Вже незабаром внутрішньо переміщені особи, які мешкають на території нашої громади, зможуть отримати продукти харчування (борошно, цукор, м’ясні консерви) та засоби гігієни. Де і коли саме мешканці громади з числа ВПО зможуть отримати гуманітарні пакунки повідомимо додатково.

10:43 02.11.2022

Угорська Екуменічна Служба Допомоги проводитиме оформлення документів на фінансову допомогу для ВПО

3 листопада, в четвер, з 10:00 до 13:00 год. у приміщенні Городенківської міської ради (біля фонтану "Перлина Покуття" (2поверх, зал засідань), Угорська Екуменічна Служба Допомоги проводитиме оформлення документів на фінансову допомогу для ВПО. Читайте нижче інформацію хто підлягає для оформлення. Хто має право на допомогу: * Внутрішньо переміщені особи, які переїхали та зареєструвалися протягом останніх 30 днів * Домогосподарства (сім’ї), які постраждали під час війни (втратили члена сім’ї, чи їхнє майно або господарства були пошкоджені) * Домогосподарства, які переїхали та зареєструвалися більше ніж 30 днів, але якийсь член з їхньої сім’ї відповідає соціально-економічним критеріям вразливості* Критерії вразливості: * багатодітні сім’ї (3+) * домогосподарства з одним опікуном (самотня матір, батько і тд) * домогосподарства з вагітною/годуючою жінкою * домогосподарства з людиною з інвалідністю (I та II гр.) * домогосподарства з літніми особами (60+) Сума допомоги: Сума виплати складає 6660 грн (одноразова виплата за 3 місяці) шляхом переказу Western Union *допомогу можна буде отримати у відділенні банку, Укрпошти чи Нової Пошти (котрі співпрацюють з WU), або переказати на особисту банківську картку Необхідні документи для реєстрації: * Паспорт (український або закордонний) * Ідентифікаційний номер * Свідоцтво про народження дітей * Довідка ВПО * Інші підтверджуючі документи *Процес збору даних: Реєстрація відбувається під час інтерв’ю зі співробітниками організації і передбачає збір персональних даних про кожного члена домогосподарства. Реєструючись бенефіціар надає згоду на обробку та передачу даних для отримання грошової допомоги * Осіб, які отримати виплату від нас чи інших міжнародних організацій протягом останніх 3 місяців, ми, на жаль, повторно не зможемо зареєструвати, оскільки хочемо охопити якомога більше осіб, які потребують допомогу і ще не отримували її. Ці особи зможуть подаватися через 3 місяці після отримання допомоги  

14:22 31.10.2022

На Городенківщину доставлено гуманітарну допомогу

Сьогодні, за сприяння Івано-Франківської обласної військової адміністрації, Городенківська територіальна громада отримала від Міжнародної організації з міграції 150 гігієнічних наборів для сімей внутрішньо переміщених осіб. Ці пакунки невдовзі зможуть отримати малозабезпечені сім'ї ВПО, багатодітні, чи ті внутрішньо переміщені сім'ї в яких виховуються діти з інвалідністю.

16:12 22.10.2022

Що робити, якщо Вас просять заплатити за медичні послуги, які мають бути безкоштовними

Куди поскаржитись, якщо просять оплатити послуги, які мають бути безкоштовні.   Кожен українець має змогу потрапити до лікаря та отримати медичну допомогу безкоштовно завдяки державній програмі медичних гарантій.

14:56 04.10.2022

Гуманітарна допомога для внутрішньо переміщених осіб

    Розпочалася видача гуманітарної допомоги від благодійної організації «Terra des homes». Сьогодні перший день роздачі продуктових та гігієнічних наборів, канцелярії та пакунків малят для внутрішньо переміщених осіб. Це вже вдруге благодійна організація доставляє гуманітарний вантаж для осіб, яких з дому вигнала війна і вони тимчасово мешкають на території Городенківської громади. Внутрішньо переміщені особи зможуть отримати допомогу до кінця наступного тижня у гуманітарному центрі, у ліцеї ім. Івана Данилюка №1.

16:42 01.09.2022

Реєстрація на видачу коштів внутрішньо переміщеним особам

Сьогодні розпочалася реєстрація на видачу коштів внутрішньо переміщеним особам. Як вже раніше повідомлялося міжнародна благодійна організація СОС Дитячі Містечка Україна налагодила співпрацю з Городенківською міською радою, зокрема зі Служба у справах дітей Городенківської міської ради та розпочала реєстрацію на надання сім’ям переселенців із неповнолітніми дітьми грошових виплат. Згідно створеному графіку під час кожного візиту волонтерів «Дитячих містечок» до громади реєструватимуть 20 матерів неповнолітніх дітей. Кожну внутрішньо переміщену сім’ю про візит на реєстрацію заздалегідь сповістять телефонних дзвінком. Варто зазначити, що ці виплати отримають усі матері та неповнолітні діти, не залежно від того чи отримувала сім’я допомогу від якоїсь іншої міжнародної організації.  

16:59 23.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень