Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

ОГОЛОШЕННЯ

Оголошення про початок процедури розгляду пропозицій громадськості до проекту містобудівної документації

«Городенківська міська рада повідомляє про початок процедури розгляду пропозицій громадськості до проекту містобудівної документації «Детальний план території в м. Городенка по вул. Височана 2, (в межах земельної ділянки з кадастровим номером: ……………..   Городенківської територіальної громади Коломийського району Івано-Франківської області», розроблений на підставі рішення Городенківської міської ради № 1382-24/2023 від 02.03.2023 р.

16:42 11.10.2023

Оголошення!

Особистий виїзний прийом громадян міським головою Богданом Кобилянським 09.10.2023 року (понеділок) відбудеться особистий виїзний прийом громадян міським головою Богданом Кобилянським в старостинських округах громади: с. Городниця о 13:30 год. в адмінбудівлі старостинського округу. с. Стрільче о 14:45 год. в адмінбудівлі старостинського округу.

15:34 06.10.2023

Оголошення!

Інформуємо жителів Городенківської громади, що право на безоплатне отримання земельної ділянки у власність під час дії воєнного стану мають тільки громадяни України, яким на праві приватної власності належать об’єкти нерухомого майна, у тому числі індивідуальні житлові будинки, гаражі, садові будинки та інші будівлі, право власності на які оформлено згідно діючого законодавства. Окрім того, право на отримання безоплатно у власність земельних ділянок мають громадяни, яким земельні ділянки були надані до 1 січня 2002 року у користування, чи власність. Отже, на сесії міської ради розглядаються питання про затвердження «технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)» виготовленої на підставі рішень виданих до 1 січня 2002 року, та відомості про земельні ділянки внесені до Державного земельного кадастру. Також, нагадуємо, що власникам сертифікатів на земельні частки (паї) необхідно оформити земельні ділянки у власність до 1 січня 2025 року. В іншому випадку земля перейде у власність територіальної громади. У разі, якщо до 1 січня 2025 року власник невитребуваної земельної частки (паю) або його спадкоємець не оформив право власності на земельну ділянку, він вважається таким, що відмовився від одержання земельної ділянки. Така земля переходить у комунальну власність територіальної громади на території якої вона розташована.

17:10 04.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень