A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

ОГОЛОШЕННЯ

До уваги мешканців Городенківщини!

Звертаємо увагу, що споживачам «Івано-Франківськгазу» показання газового лічильника необхідно передавати за допомогою сервісів my.gas.ua. Початок місяця - час передавати показання газового лічильника! Звертаємо увагу, що споживачам «Івано-Франківськгазу» показання газового лічильника необхідно передавати за допомогою сервісів my.gas.ua. Показання можна передавати: через чат-бот у Viber https://chats.viber.com/naftogazpostach через чат-бот у Telegram: https://t.me/GASUA_bot також через NaftogazGasSupply у Facebook Messenger; Чатботи GASUA у Viber і Telegram (необхідно ввести особовий рахунок ГПК «Нафтогаз України», 9 цифр на сайті без реєстрації за спрощеною процедурою https://gas.ua/uk/indicators, а саме: в головному меню натиснути розділ «Передача показань»; ввести 9 цифр особового рахунку ГПК «Нафтогаз України» і перші три літери прізвища власника рахунка; натисніть на «Відправити». У віконці «Форма передачі»: введіть поточні показання та номер телефона; тисніть кнопку «Відправити»; очікуйте повідомлення на екрані «Показання прийняті успішно»; за допомогою SMS-повідомлення на номер 4647; Контакт-центр ГК «Нафтогаз України» за номерами: • 066-300-2-888 (Vodafone); • 098-300-2-888 (Kyivstar); • 093-300-2-888 (Lifecell). Наголошуємо: будь-які інші платформи обліку не є коректними та працювати не будуть.  

16:36 27.09.2023

Відзначення Дня захисників і захисниць України, 81-ї річниці створення Української Повстанської Армії та Дня Українського козацтва у Городенківській громаді

Неділя 1 жовтня 2023 року 9:00 – Богослужіння у храмах громади 11:30 – панахида біля каплиці Покрови Пресвятої Богородиці «Всіх Воїнів» в м.Городенка. - Віче з нагоди Дня Захисників та Захисниць України "Заради нас і мирного світання" с.Котиківка 11:00 – панахида на місцевому кладовищі, біля могили Борцям Українського Визвольного Руху. с.Тишківці 9:00 – Заїзд та реєстрація учасників військово-патріотичного вишколу - екскурсія в музей-садибу родини Шухевичів - турнір із шахів - розбір-збір зброї; - майстер-клас із декоративно-прикладного мистецтва «Ангели Перемоги» 11:00 – Віче біля пам’ятника генерал-хорунжому УПА Роману Шухевичу: - панахида за загиблими борцями за волю України у минулі часи і сьогодення; - посвята школярів Городенківської громади у Пластуни; 12:00 - 13:00 – Відкриття меморіальної дошки видатному політичному діячеві, державотворцю, меценату Анатолію Сергійовичу Матвієнкові на фасаді Будинку культури.  

15:44 26.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень