A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

ОГОЛОШЕННЯ

До уваги мешканців Городенківської громади!

На території громади проводиться командно-штабне навчання щодо дії органів управління та сил цивільного захисту під час виникнення надзвичайних ситуацій. Просимо мешканців громади з розумінням віднестися до подій, які відбуваються.  

09:49 15.12.2023

До уваги мешканців Городенківської громади!

  Інформуємо про те, що у вівторок і середу, тобто 12-13 грудня, Городенківський відділ міграційної служби НЕ НАДАВАТИМЕ адміністративних послуг і не здійснюватиме прийом громадян з оформлення біометричних документів. Це пов’язано з переміщенням телекомунікаційної системи та обладнання у нове приміщення, в якому надалі буде розташований територіальний підрозділ УДМС.

13:01 11.12.2023

Планові вимкнення електроенергії

У зв’язку з плановими роботами 12 грудня буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: з 10:00 по 18:00 – Городенка (Демчука, М.Гоголя, П.Васкули, Я.Мудрого, Д.Яворницького, Зарічанська, Конституції України, Крушельницького, М.Коцюбинського, Рибчука, С.Височана, Спартака, Яківчика, В.Івасюка, Героїв Євромайдану, Голинського, Князя Лева, Кривого, М.Коперника, О.Бачинської, Потоцького, Боднарчука, Г.Сковороди, Л.Курбаса, Т.Чупринки, Т.Шевченка, Шкільна, В.Винниченка, І.Богуна, Кринична, Л.Українки, Ринкова, Станіславська, 1Листопада, Монастирська, Незалежності, Паркова, Червона осада) – Котиківка (Козацька, П.Калнишевського, Галузівська, Т.Шевченка, Короля Данила, С.Височана, І.Виговського, І.Франка, П.Сагайдачного) У зв’язку з плановими роботами буде відсутнє електропостачання 13 грудня в таких населених пунктах: з 08:00 по 15:00 – Стрільче (Цимбалівська, 1 Листопада, С.Бандери)  

12:44 11.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень