A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Соціальний захист

Торгівля людьми та ідентифікація постраждалих в умовах війни в Україні»

Сьогодні у залі засідань громадська організація «Чистий аркуш» провела семінар на тему «Торгівля людьми та ідентифікація постраждалих в умовах війни в Україні». Під час семінару розкрили питання: Що таке торгівля людьми? Поговорили про актуальність та шляхи вербування в ситуацію торгівлі людьми під час війни, форми експлуатації українців та українок як на території України та за кордоном, причина та наслідки торгівлі людьми, ідентифікації постраждалих осіб під час виконання фахівцями своїх посадових обов'язків та допомога особам, що постраждали від торгівлі людьми від різних структур.  

17:02 04.08.2022

Вимушені переселенці можуть отримати посвідчення постраждалих від воєнних дій

Вимушені переселенці можуть отримати посвідчення постраждалих від воєнних дій.      У центрі допомоги тимчасовим переселенцям розпочали видачу посвідчень постраждалих від воєнних дій в Україні. Цей документ потрібно отримати кожному, хто був змушений рятуватися від російської агресії.     Посвідчення необхідно для того, щоб перебувати на державному обліку та отримувати відповідну допомогу. Її можуть отримати як зареєстровані у центрі переселенці, так ті, хто ще цього не зробив, з 8:00 до 17:00.    Адреса видачі документів: КЗ "Городенківська дитячо-юнацька спортивна школа", вул. Ринкова,1 м. Городенка

10:40 15.03.2022

Розроблено електронний кабінет особи з інвалідністю

На  виконання Порядку забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення і виплати грошової компенсації вартості за самостійно придбані технічні та інші засоби реабілітації Міністерством соціальної політики України розроблено електронний кабінет особи з інвалідністю як один із інструментів для подання документів і заяв про взяття на облік для забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації.

16:37 02.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень