Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Молодь громади

У Городенківській громаді організували та провели заходи до Дня Молоді

Розпочався день турніром із паркового волейболу, де за перемогу змагалися місцеві команди та гості із Коломиї. Згодом відбувся шаховий турнір, який зібрав за шаховими дошками 20 учасників, які змагалися у двох віковий категоріях, до 14 років та 14+ . Інтелектуально-розважальна вікторина “INTELLECT QIUZ”, яка складається з цікавих запитань різноманітного характеру з усіх можливих галузей знань також зібрала інтелектуальну молодь. Переможці та призери вікторини нагороджені цінними призами. Закінчився день молоді, переглядом українського фільму під відкритим небом в місцевому парку. Заходи до Дня молоді в громаді організовано відділом проєктів, міжнародного співробітництва, молоді та туризму й молодіжною радою. Щиро вдячні нашим захисникам за можливість провести цей захід, адже молодь, це наше майбутнє! Дякуємо ЗСУ за кожен новий день!  

09:46 14.08.2023

Шановні мешканці Городенківської громади!

Раді повідомити вам захоплюючу новину, яка точно не залишить нікого байдужим! Незважаючи на складні часи, пов'язані з воєнним станом, ми бачимо запит суспільства і відчуваємо потребу у створенні у нашому улюбленому парку дитячого містечка для найменших мешканців громади! Ми розуміємо, що воєнний стан став справжнім випробуванням, але саме зараз ми потребуємо позитивних змін та простору, де діти зможуть забути про негаразди і насолоджуватись невинним дитинством. Це місце, яке ми збираємося створити, буде оазисом радості та безпеки для наших маленьких мешканців, ми маємо дбати про їхнє щасливе дитинство, адже діти ростуть так швидко. Проте у створенні дитячого містечка потребуємо вашої допомоги, шукаємо нові та свіжі ідеї, які ми зможемо втілити у нашому міському парку. Запрошуємо вас долучитись до цього захоплюючого процесу, поділитися з нами своїми ідеями, баченням дитячого містечка. Свої варіанти та проекти можете надсилати за адресою: youth.gorodenka@gmail.com (або в коментарях під цим дописом) Найкращі варіанти отримають спеціальні премії від міської ради. Основні вимоги: дитячий простір має бути зручним, безпечним та багатофункціональним. Разом ми зможемо створити прекрасне місце для наших дітей, яке буде наповнене радістю, сміхом і незабутніми спогадами.  

15:36 10.07.2023

«Граємо заради перемоги»

Вчора під час футбольного матчу 21 туру Чемпіонату Івано-Франківської області між командами ФК НК «Пробій» Городенка та МФК «Покуття» Коломия передали 2 автомобілі Nissan Navara землякам військовим, які беруть участь у бойових діях на Сході України. Автомобілі придбані за кошти ФГ « Екко Беррі» (керівник Ігор Князевич). Крім того зібрано кошти в сумі 4500 грн., які найближчим часом будуть передані пораненому військовому земляку для лікування та реабілітації. Висловлюємо щиру вдячність керівництву ФГ « Екко Беррі» та всім, хто долучається до підтримки ЗСУ. Слава Українській Армії! Слава Україні!

11:55 12.06.2023

Вітаємо наших юних спортсменів із упевненою перемогою!

     Вчора, 02 червня в м. Коломия відбувся тур чемпіонату Коломийського району ДЮФЛ з футболу U-9. НК «Пробій ДЮСШ» Городенка тренер М. Кривко, переконливо з рахунком 7:2 перемогла однолітків ФК «Моноліт U-9» з Матеївців. Вітаємо тренера та команду з перемогою та хорошим результатом.  

18:09 03.06.2023

Молодіжний квест

   Молодіжний квест із нагоди 209 річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевченка минув блискавично, залишивши натомість море вражень та емоцій. Всі втомлені, але щасливі.    Цьогоріч взяти участь у нашому квесті зголосилося понад 35 молодих людей. Учасники повинні були знаходити зашифровані станції та виконувати заздалегідь підготовлені тематичні завдання.     Ми щиро вдячні всім командам інтелектуального «Шевченко Quest». Ви показали свою витривалість, кмітливість та командний дух.  

19:49 12.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень