A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Молодь громади

Турнір пам'яті

В Торговиці відбувся перший волейбольний турнір пам'яті Поповича Петра Миколайовича - Героя, який поклав життя за вільну і незалежну Україну в бою з російськими окупантами. В турнірі взяло участь шість команд із Городенки, Торговиці, Топорівців, Гвіздця, Заліщиків і Снятина. На урочистому відкритті з вітальним словом виступив перший заступник міського голови Андрій Цюмпала, побажавши учасникам вдалої гри. Золото турніру здобула команда з Гвіздця, срібло вибороли господарі турніру, бронзові нагороди вирушили до Снятина.  

09:11 04.12.2022

Благодійна спортивно-патріотична акція на підтримку ЗСУ

В Івано-Франківську відбулася благодійна спортивно-патріотична акція "Місцеве самоврядування Прикарпаття – Збройним Силам України" в якій взяли участь депутати Городенківської міської ради. Захід проводиться представниками місцевого самоврядування області з метою збору коштів на допомогу Збройним Силам України, а також для посилення співпраці органів місцевого самоврядування області і пропаганди фізичної культури, спорту та здорового способу життя. Благодійна спортивно-патріотична акція відбувається у форматі спартакіади, в рамках якої органи місцевого самоврядування можуть виставити свої команди у п’яти видах спорту: волейбол, футзал, настільний теніс, шахи і шашки.

08:38 28.11.2022

«Хай небо буде мирним, а Україна чистою!»

З нагоди Всесвітнього дня прибирання “World Cleanup Day” та «Міжнародного дня чистих берегів» (International Clean Beach day) відбулася екологічна акція під гаслом «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!». Захід відбувся на Дністровських берегах із дотриманням карантинних норм та обмежень воєнного часу. В еко-акції взяли участь співробітники державних установ Городенківської міської ради, працівники Дністровського БУВР, лідери думок та небайдужі мешканці. Основна мета акції - формування культури правильного поводження з відходами та відповідального споживання серед громадян, об’єднання зусиль заради екологічного майбутнього.

22:31 17.09.2022

З нагоди Дня фізичної культури та спорту в Торговиці відбулося спортивне дійство

З нагоди Дня фізичної культури та спорту в Торговиці відбулося спортивне дійство У місцевому боксерському клубі "Бойові рукавички" відбулися спаринги в яких взяли участь не лише вихованці клубу, а й боксери зі Снятина, Отинії та Івано-Франківська. Як розповів тренер та організатор спортивного змагання Віктор Безпальченко, головним суддею змагань був заслужений тренер України, президент обласного спортивного клубу "Лідер" Василь Кондрат.

23:16 10.09.2022

Благодійний футбольний матч на підтримку ЗСУ

На стадіоні "Колос" відбувся благодійний футбольний матч між командами ФК "Пробій" та ФК "Прикарпаття ЗСУ". Право підняти державний стяг мали капітани обох команд. З вітальним словом перед глядачами виступили міський голова Богдан Кобилянський, депутат Івано-Франківської обласної ради Володимир Семенюк та президент ФК "Пробій" Віталій Шевага. Спільно з усіма за перемогу та мир в Україні помолилися отці-декани Ігор Левицький та Богдан Мороз і отець Микола Вонсуль. Під час футбольного матчу святі отці освятили автівки, які невдовзі вирушать до наших захисників. У перерві між матчами міський голова вручив подяки та сертифікати на суму 10 тис.грн. тренеру з пауерліфтингу Городенківської ДЮСШ Ігорю Гевко та його вихованцям - чемпіонці світу та Європи Євгенії Гевко та призеру чемпіонату Європи Василеві Кропивницькому. Під час другого тайму відбувся збір коштів на потреби ЗСУ. За кілька хвилин у скриньки вдалося зібрати 21066 грн та 10 злотих. Матч завершився із рахунком 2:3 на користь гостей ФК "Прикарпаття".  

22:39 28.08.2022

Підготовка до благодійного матчку

Стадіон "Колос" готується до недільного благодійного матчу. Вже 28 серпня о 16:00 на оновленому футбольному полі за перемогу змагатимуться ФК "Пробій" та ФК "Прикарпаття ЗСУ".

13:58 26.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень