Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Молодь громади

Відбувся турнір з настільного тенісу

Сьогодні в Городенці відбувся турнір з настільного тенісу, присвячений Дню Незалежності України. Переможці змагань нагороджені медалями, памятними кубками та грамотами. Дякуємо ЗСУ за можливість жити, працювати, любити, берегти кожну мить життя. З Днем Незалежності, вільна та незламна!

19:02 24.08.2022

Шаховий турнір приурочений Дню Молоді

   Сьогодні в шаховому клубі Соломона Флора відбувся шаховий турнір приурочений Дню Молоді. Молоді шахісти громади взяли участь у змаганнях організованих та проведених спільно з федерацією шахів. Бронзовим призером турніру став наймолодший учасник (8 років) Юрій Стефурак із Коломиї, срібло виборов - Денис Кучер із Городенки, золото змагань заслужено отримав Ростислав Пастернак із Серафинців. Всі учасники нагороджені грамотами, а призери медалями, пам'ятними призами та грамотами.

20:11 14.08.2022

Інтелектуально-розважальна гра

День Молоді в Городенківській громаді цьогоріч буде насиченим та цікавим! Пропонуємо Вам приємно та корисно провести час, взявши участь у інтелектуальній вікторині. INTELLECT QUIZ складається з цікавих запитань різноманітного характеру з усіх можливих галузей знань. Питань на енциклопедичні знання немає. Більшість із них беруться логікою, кмітливістю, здогадкою, що у свою чергу дозволить вам розширити власний світогляд, дізнатися щось нове та актуальне, розвинути свої розумові здібності та від душі повеселитися з друзями. Де: Палац культури Коли: П'ятниця 12 серпня Реєструйте свою команду за посиланням: https://forms.gle/Gc1rRJLZvbMjZ2yR9  

10:46 10.08.2022

перфоманс живих скульптур Дня Молоді

Пропонуємо вашій увазі історичний перфоманс живих скульптур, присвячений захисникам України у різні часи. У рамках відзначення Дня Молоді мешканці та гості Городенківської громади зможуть насолодитися чарівним і захопливим перфомансом "Україна крізь віки". Де: Майдан Незалежності м.Городенка Коли: П'ятниця, 12 серпня 12:00 год.  

10:35 10.08.2022

ВПЕРШЕ В ІСТОРІЇ ГОРОДЕНКІВЩИНИ

   Сьогодні наша краянка 15 літня Євгенія Гевко, кандидатка у майстри спорту України, вихованка "КЗ Городенківська ДЮСШ" Городенківської міської ради, у ваговій категорії 52 кг з результатом 70 кг вперше у історії Городенки стала Чемпіонкою світу з класичного жиму лежачи, який проходить з 26 по 30 травня 2022 року у м. Астана ( Казахстан).    Завтра у категорії 59 кг буде виступати наш краянин майстер спорту України Кропивницький Василь.    Тренер наших спортсменів майстер спорту України міжнародного класу Ігор Гевко. Гордимося своїми спортсменами!  

09:53 27.05.2022

Відбулося нагородження всіх спонсорів «Народна команда Пробій»

На початку року міська рада разом із Філія "Перспектив" ПрАТ "Зернопродукт МХП", Газета "Край", Городенківською ДЮСШ(дитяча та юнацька спортивна школа) та ГО «Народна команда Пробій» підписали меморандум про співпрацю соціального проєкту НК «Пробій Городенка». Також, з бюджету міської ради було виділено 500 тисяч гривень на підтримку футбольної команди «Пробій». Окрім того, кошти виділили місцеві підприємці, щоб підтримати спорт у громаді. Сьогодні відбулося нагородження всіх спонсорів та учасників меморандуму про співпрацю.

17:15 28.12.2021

Всеукраїнський турнір з гандболу

Відбулося урочисте відкриття Всеукраїнського турніру з гандболу "Золота осінь" серед дівчат 2010 р. н., яке пройшло в КЗ "Городенківська ДЮСШ". У турнірі беруть участь команди із Кам'янець-Подільського, Хотина, Солотвино, Жидачева, Тернополя та Городенки Спортивне свято супроводжувалося гарним настроєм учасників та вболівальників

16:08 10.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень