Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Життя старостинських округів

Волейбольний турнір на підтримку ЗСУ

Сьогодні у Топорівському ліцеї відбувся волейбольний турнір на підтримку ЗСУ. Учасниками були учні ліцею, студенти, активна топорівська молодь, вчителі, батьки учнів. Взяли участь у турнірі отець Василь Марковський та депутат Івано-Франківської обласної ради Василь Мельничук. За перемогу змагалися 5 команд-учасниць: " Вчителі", "Топорівський ліцей", "Друзі", "Скігло" та " Ю 30 +". Перше місце виборола команда " Вчителі", другими стали - "Ю 30 +" бронза турніру дісталася команді "Топорівський ліцей ( учні)". Подяки за участь у грі отримали команди " Скігло" та " Друзі". Учасники турніру задонатили на дрон 20 010 гривень для потреб топорівських захисників. Дякуємо нашим Захисникам за кожен новий день! Разом до Перемоги!  

21:44 17.12.2023

Виїзний прийом громадян у Стрільченському старостинському окрузі

У рамках виїзного прийому громадян у Стрільченському старостинському окрузі міський голова Богдан Кобилянський разом зі старостою Василем Танасійчуком та начальницею відділу освіти Світланою Івасюк оглянули оновлену опалювальну систему місцевого навчального закладу. У Стрільченському ліцеї нещодавно повністю замінена стара насосна система. Нові сучасні та енергозберігаючі насоси дозолять щороку в опалювальний сезон економити понад 117 тисяч гривень. Адже старий насос використовував 5 кВт. електроенергії, новий же потребує 1,1 кВт. – економія 3,9 кВт. в годину. За місяць економія становитиме 2808 кВт., якщо перевести це в гроші, то в місяць економія бюджету громади становить 19 656 грн., або ж 117 936 грн. в сезон. Також для навчального закладу придбано новий генератор, який дозволить опалювати шкільні приміщення навіть під час відключення світла. Оглянули також і спортивний майданчик на території ліцею, огорожа якого наразі потребує ремонту. Вже невдовзі сітку тут оновлять, як наголосив староста матеріали вже придбано.  

11:45 10.10.2023

Виїзний прийом громадян в Городницькому старостинського округу

Сьогодні міський голова Богдан Кобилянський здійснив виїзний прийом громадян в Городницькому старостинського округу. У ході візиту Богдан Миколайович, староста Дмитро Коломийчук та головний лікар КП «Некомерційний центр первинної медичної допомоги» Василь Федорів оглянули стан ремонтних робіт майбутнього ФАПу, який зі старого аварійного приміщення перенесли до адмінбудинку старостинського округу. Ремонт здійснюється у співфінансуванні міської ради (200 тисяч) та Філії «Перспектив» (100 тис.) у рамках проекту "1+1=3", Городницького старостинського округу, який переміг на конкурсі «Час діяти, Україно! Варто зазначити, що ФАП, бібліотеку та приміщення старостинського округу опалюватиметься однією системою опалення, що дозволить значно зекономити кошти. Разом із начальницею відділу освіти Світланою Івасюк міський голова відвідав місцеву гімназію та перевірив підготовку навчального закладу до майбутнього опалювального сезону. Керівники відвідали спортивну залу гімназії, де вже до кінця першого семестру встановлять сучасне спортивне покриття. Побували також у приміщенні садочка, де планується облаштування санвузла, місцеву студію «Зірничка», Будинок культури, а також аварійне приміщення старого ФАПу, де творча сім'я Кучмеїв у майбутньому, після часткової реконструкції, планує створити музей. Продовжуємо активно працювати над зміцненням матеріально-технічної бази й осучасненням освітнього та культурного середовища. Дякуємо Збройним Силам України за можливість жити і працювати.  

16:57 09.10.2023

Івана Сливчука нагороджено Орденом " За Мужність ІІІ ступеня"

Вітаємо нашого земляка Івана Сливчука, мешканця села Торговиця, із державною нагородою - Орденом " За Мужність ІІІ ступеня", яку наш захисник отримав сьогодні з рук Президента України Володимира Зеленського! Іван Сливчук отримав важке поранення та втратив кінцівку виконуючи бойове завдання на Херсонському напрямку. Наразі воїн проходить лікування з подальшим протезуванням у США, в місті Нью Йорк. Дякуємо нашому захиснику, який щодня мужньо боронив нас, ризикуючи життям. Бажаємо швидкого одужання. Слава Україні! Героям Слава!

22:34 19.09.2023

Запрацює денний Центр соціально-психологічної допомоги для осіб, які постраждали від домашнього насильства

Вже наступного року, на першому поверсі Росохацької амбулаторії, запрацює денний Центр соціально-психологічної допомоги для осіб, які постраждали від домашнього насильства. У ньому постраждалі зможуть отримати консультацію психолога та інших спеціалістів центру. Також нададуть інформацію щодо притулків для постійного проживання. Наразі в приміщенні здійснюється ремонт за співфінансування із державного та місцевого бюджетів. Відкриття центру допомоги для постраждалих від домашнього насильства дасть змогу охопити якісними та доступними соціальними послугами людей, які опинилася в кризі, у тому числі серед внутрішньо переміщених осіб.  

17:05 31.08.2023

Ремонт дороги в селі Слобідка

Продовжуємо ремонтні роботи дорожнього покриття на дорогах громади. Триває ямковий ремонт центральної дороги по вул.В.Гелевана в селі Слобідка. Також відремонтовано під’їзну дорогу до села. Ремонт дорожнього покриття здійснюють працівники ПП "Укршляхсервіс" (директор Микола Проців). Ремонтні роботи ведуться коштом міської ради у співфінансуванні з "Контінентал Фармерз Груп".  

12:01 25.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень