Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Життя старостинських округів

Богослужіння у селі Рогиня

Преосвященний Єпископ Коломийський і Косівський Юліан, із Архіпастирським візитом відвідав Храм Різдва Пресвятої Богородиці, що у Рогині, де у співслужінні духовенства, очолив Архієрейську Божественну Літургію. Перед початком Богослужіння Правлячий Архієрей звершив освячення нового Престолу та Жертівника. Наприкінці Літургії відбулося освячення криниці, що розташована на церковному подвір'ї. Дякуємо Збройним Силам України за кожен новий день і за можливість славити Господа Бога.  

19:15 18.06.2023

Ремонт дороги в селі Олієво-Королівка

В Олієво-Королівському старостинському окрузі завершився ремонт доріг щебеневим покриттям. Ремонт здійснюється за співпраці міської ради та Філії «Перспектив» ПрАТ «Зернопродукт МХП», працівники якої виконують грейдерування, перевезення щебеню та ремонтні роботи. Щебінь, яким здійснюється ремонт доріг, придбаний коштом бюджету міської ради. Щиро дякуємо керівництву Філії «Перспектив» ПрАТ «Зернопродукт МХП» за розуміння та співпрацю.  

11:51 16.06.2023

Ремонт дороги

Завершився ремонт доріг щебеневим покриттям у Раковецькому старостинському окрузі. Ремонт здійснюється за співпраці міської ради та Філії «Перспектив» ПрАТ «Зернопродукт МХП», працівники якої виконують грейдерування, перевезення щебеню та ремонтні роботи. Щебінь придбаний за кошти бюджету міської ради. Щиро дякуємо керівництву Філії «Перспектив» ПрАТ «Зернопродукт МХП» за розуміння та співпрацю.    

10:52 15.06.2023

Ремонтні роботи дорожнього покриття на дорогах громади

Сьогодні ремонт доріг щебеневим покриттям здійснили в селі Чортовець. Ремонт здійснюється за співпраці міської ради та Філії «Перспектив» ПрАТ «Зернопродукт МХП», працівники якої виконують грейдерування, перевезення щебеню та ремонтні роботи. Щебінь придбаний за кошти бюджету міської ради. Щиро дякуємо керівництву Філії «Перспектив» ПрАТ «Зернопродукт МХП» за розуміння та співпрацю.  

15:32 07.06.2023

Вшанували пам'ять загиблого воїна Поповича Петра Миколайовича

Вшанували пам'ять загиблого воїна Поповича Петра Миколайовича Який віддав своє життя за територіальну цілісність України, за мирне майбутнє нашої держави! Його портрет, його образ щодня зустрічає учнів ліцею, коли вони йдуть на навчання. Завдяки таким воїнам ми можемо вчитись, працювати, жити і вірити в те, що наша держава має майбутнє. Наше завдання не лише сьогодні, а й завжди – пам’ятати про цих Героїв. Вічна пам’ять та слава Захисникам України! Герої не вмирають!  

13:03 04.05.2023

Продовжується ремонт доріг в Торговиці

 На кількох вулицях села дорогу вимостили щебеневим покриттям. Ремонтні роботи коштом міської ради здійснює фірма ТзОВ «Шляховик», керівник Василь Симчич. Звертаємо вашу увагу, що цьогоріч міська рада виділила бюджети на кожен старостинський округ на ремонт доріг. На засіданні громадської ради Торговицького старостинського округу вирішено за частину виділених коштів відремонтувати саме ці дороги в селі.  

17:00 02.05.2023

Продовжуємо допомагати ЗСУ!

Два автомобілі від громади с. Торговиця для Збройних сил України. Щиро дякую всім за підтримку наших захисників! Разом ми сила! Слава Україні! Героям Слава!  

17:27 30.03.2023

Запобігти !!!! Врятувати !!! Допомогти !!!

   Саме такими ключовими словами знаменується наше ДПК с.Росохач.    Сьогодні спільно з керівництвом Городенківського відділу 13 ДПРЧ 5 ДПРЗ ГУ ДСНС України, відбулося навчання працівників, щодо отримання практичних навичок у роботі ДПК.    Проте найважливіше у цій зустрічі, була присутність учнів Росохацького ліцею, юних хлопців та дівчат гуртка " Юні рятувальники ", під керівництвом Романів Б.М. Дуже важливо, щоб наше підростаюче покоління, не було осторонь біди, що так часто трапляється. Щоб накопичений досвід роботи гуртка, а також таких зустрічей, як сьогодні, принесли неабиякий досвід та знання, що можуть пригодитися у повсякденному житті і побуті.    Працівники ДПК показали практичні навички пожежної безпеки з пожежною машиною у роботі.    До слова, членами команди ДПК с. Росохач на добровільних засадах, є 6 працівників Росохацького ліцею, що є дуже хорошим прикладом для наслідування.  

08:55 02.03.2023

Відкрито спортивний майданчик

Цього ж дня у с.Глушків відкрито та освячено спортивний майданчик вуличних тренажерів . Майданчик відкрито за спільної підтримки філії «Перспектив» та ДП «Обрій».

08:55 16.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень