Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Новини

Дата: від до Скинути

З почестями зустрінемо Героя

З почестями зустрінемо Героя

Завтра, в четвер 13 жовтня 2022 р., о 9:00 год. просимо прийти до каплиці Покрови Пресвятої Богородиці «Всіх Воїнів» у м. Городенка ( біля військкомату) гідно віддати шану Герою, Радецькому Віктору Васильовичу (Бабію Василю Васильовичу), який загинув у бою, захищаючи всіх нас та рідну землю від московської орди. Біля каплиці Покрови Пресвятої Богородиці священнослужителі громади відправлять поминальну панахиду.

17:26 12.10.2022

Відкриття підрозділу Добровільної пожежної команди на Городенківщині

Відкриття підрозділу Добровільної пожежної команди на Городенківщині

Сьогодні у селі Росохач відкрили та освятили підрозділ Добровільної пожежної команди. Це стало можливим завдяки участі Городенківської громади у проєкті « Вогнеборці. Вдосконалення цивільного захисту в Україні на місцевому рівні», що реалізується Фондом міжнародної солідарності у рамках програми " ULEAD з Європою / ULEAD with Europe" і співфінансується програмою польської співпраці задля розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща.   Як наголосив міський голова Богдан Кобилянський – « В цей час, коли в країні йде війна, відкриття такої пожежної команди є важливим для безпеки мешканців. Оскільки Городенківська громада територіально велика, створення Добровільної пожежної команди дасть змогу зміцнити систему цивільного захисту та дозволить оперативніше реагувати на пожежі, запобігати пошкодженню майна та зберігати життя наших мешканців» Ще Богдан Миколайович подякував усім причетним до відкриття такої потрібної громаді добровільної пожежної команди.   Це перша добровільна пожежна команда на Городенківщині, дуже важливо, що нестимуть службу тут місцеві мешканці, які знають територію і зможуть ефективно та швидко надавати допомогу в гасінні пожеж та інших надзвичайних ситуаціях.   Завдяки співпраці з ДСНС та участі в проекті добровольці отримали пожежне авто та спеціальне спорядження. Дякуємо Збройним силам України за спокій та можливість і далі працювати на благо громади, створювати нові потрібні об'єкти та реалізовувати корисні проєкти. Слава Україні! Героям Слава!

17:00 12.10.2022

Планові вимкнення ПАТ "Прикарпаттяобленерго"

Планові вимкнення ПАТ "Прикарпаттяобленерго"

У зв’язку з плановими роботами 13 жовтня буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: з 09:00 по 18:00 - Семенівка (вул.В.Чорновола, вул.Галицька, вул.І.Франка, вул.Л.Українки, 55) У зв’язку з плановими роботами 15 жовтня буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: з 09:00 по 18:00 - Семенівка (вул.Галицька, вул.В.Чорновола, вул.Січових Стрільців, вул.Т.Шевченка, Б/Н, с. Раковець) У зв’язку з плановими роботами 18 жовтня буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: з 09:00 по 18:00 - Незвисько (бн, 36, вул.Березівська, вул.Білогірська, вул.Галицька, вул.Придністровська, вул.Садова, вул.Стависька, вул.Т.Шевченка, 18, 50, 61, вул.Козацька, 15, 24, 1, 71, 74)  

14:21 10.10.2022

Допомагаємо Захисникам

Допомагаємо Захисникам

Городенківська міська рада продовжує допомагати військовим землякам наближувати нашу довгоочікувану Перемогу. Чи не щодня передаємо захисникам необхідні речі та амуніцію через їхніх родичів чи безпосередньо в руки. Разом переможемо! Слава Україні! Героям Слава!

15:07 07.10.2022

До уваги мешканців Городенківської громади!

До уваги мешканців Городенківської громади!

У зв’язку з плановими роботами з 12 жовтня буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: з 08:00 по 17:00 - Рашків (вул.Бойчука, вул.Галицька, вул.І.Франка, вул.Козацька, вул.М.Черемшини, вул.Незалежності, вул.О.Кобилянської, вул.Вітовського) - Острівець (6, вул.Зелена, вул.М.Грушевського, вул.Т.Шевченка, вул.Лесі Українки, бн) - Тишківці (вул.Б.Хмельницького, вул.П.Сагайдачного, вул.М.Грушевського, вул.Садова, вул.Т.Шевченка, вул.Л.Мартовича, вул.Сагайдачна, вул.Миру, 57, вул.П.Чубинського) - Чернятин (вул.Левицького) з 08:30 по 17:00 - Чернятин (вул.М.Коцюбинського, вул.М.Черемшини, вул.О.Кобилянської, вул.С.Бандери, вул.Т.Шевченка, вул.Ю.Неміша, вул. Івана Миколайчука, вул.Ігора Шевчука, вул.М.Коцюбинського, вул.М.Черемшини, вул.О.Кобилянської, вул.Сонячна, вул.Т.Шевченка, вул.Ю.Неміша, вул.Ю.Федьковича) У зв’язку з плановими роботами 13 жовтня буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: з 08:00 по 17:00 - Городенка (вул.1-го Грудня, вул.Білика Василя, вул.Новоселів, вул.Покутська, вул.Руданського, вул.Сембратовича, вул.Смеречанського, вул.Т.Шевченка, 7) з 08:30 по 17:00 - Чернятин (вул.Українська, вул.В.Винниченка, 18)

10:14 07.10.2022

До уваги мешканців Городенківської громади!

До уваги мешканців Городенківської громади!

У зв’язку з плановими роботами 10 жовтня буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: з 08:00 по 17:00 - Вербівці (вул.8-го Лютого, вул.Жолоби, вул.І.Франка, вул.О.Кобилянської, вул.П.Чубинського, вул.Т.Шевченка, 1, вул.Братів Гайдичуків, вул.Давидюка 16, 14,3) - Торговиця (вул.І.Франка, вул.П.Дорошенка, вул.П.Сагайдачного, вул.Перемоги, вул.Т.Шевченка, вул.Б.Хмельницького, вул.Галицька, вул.Л.Українки, 2, вул.Мічуріна, 38, вул.М.Коцюбинського) з 08:30 по 17:00 - Чернятин (вул.В.Чорновола, вул.Драгоманова, вул.П.Мирного, вул.Чорнобривого, вул.В.Винниченка, вул.В.Стефаника, вул.Незалежності) з 08:00 по 17:00 - Чортовець (вул.Галицька, вул.Плешкан) У зв’язку з плановими роботами 11 жовтня буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: з 08:00 по 17:00 - Семаківці (вул.Галицька, вул.Дністровська, вул.Дружби, вул.О.Довбуша, 15, вул.Б.Хмельницького, вул.О.Пушкіна, вул.Польова 9, бн, 4а) - Топорівці (вул.В.Стуса, вул.О.Кобилянської, вул.Січових Стрільців) У зв’язку з плановими роботами 12 жовтня буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: з 08:00 по 17:00- Лука (Б/Н, 77, б/н, 2а, 1, вул.Б.Хмельницького, вул.В.Стефаника, вул.Галицька, вул.Дністровська, вул.Затишна, вул.І.Франка, вул.Л.Українки, вул.М.Черемшини, вул.Миру, вул.Незалежна, вул.Нова, вул.О.Кобилянської, вул.Садова, вул.Т.Шевченка, вул.І.Кармелюка, вул.Травнева, вул.Ю.Гагаріна, Коломийський район, 53, 70, 79 А, 16, 6, 3, вул.8-го Березня, вул.Весела, бн, 55, 70а, 77р) - Монастирок (с. Монастирок, вул.Галицька, вул.Дністровська)

10:53 06.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень