A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Новини

Дата: від до Скинути

До уваги мешканців Городенківської громади!

До уваги мешканців Городенківської громади!

У зв’язку з плановими роботами 10 жовтня буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: з 08:00 по 17:00- Городенка (вул.І.Богуна, вул.Князя Лева, вул.Ярослави Стецько, 63, вул.Шептицького) - Олієво-Королівка (вул.Стефаника, вул.В.Стефаника) - Чернятин (вул.В.Чорновола, вул.Драгоманова, вул.П.Мирного, вул.В.Винниченка, с. Чернятин, вул.В.Стефаника, вул.Чорнобривого, вул.Незалежності) У зв’язку з плановими роботами 11 жовтня буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: з 08:00 по 17:00 - Серафинці (9п, вул.Г.Артемовського, вул.Гетьмана Мазепи, вул.І.Франка, вул.Л.Бачинського, вул.Л.Українки, вул.Левицького, вул.М.Грушевського, вул.М.Коцюбинського, вул.М.Черемшини, вул.П.Васкули, вул.Січових Стрільців, 87, 130, 9, 83, вул.В.Стуса, вул.М. Грушевського, 128 а, 88, 90, 2, 9).  

09:17 04.10.2022

Планові вимкнення ПАТ "Прикарпаттяобленерго"

Планові вимкнення ПАТ "Прикарпаттяобленерго"

У зв’язку з плановими роботами 6 жовтня буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: з 09:00 по 17:00 - Олієво-Корнів (вул.Комарова, вул.М.Горького, вул.Стефаника, вул.Лесі Українки, 75, с. Олієво-Королівка, вул.1-го Травня, вул.Українська, 83, 1, вул.16-го Липня, бн) У зв’язку з плановими роботами 7 жовтня буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: з 12:00 по 18:00- Чернятин (вул.В.Винниченка, вул.В.Чорновола, вул.Галана, вул.П.Мирного) У зв’язку з плановими роботами 10 жовтня буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: з 09:00 по 18:00 - Вікно (вул.Б.Хмельницького, вул.Братів Василиків, вул.В.Винниченка, вул.В.Стефаника, вул.Грицюка, вул.Зелена, вул.І.Франка, вул.Л.Мартовича, вул.Л.Українки, вул.М.Грушевського, вул.Миру, вул.Незалежності, вул.О.Кобилянської, вул.П.Сагайдачного, вул.Радісна, вул.Січових Стрільців, вул.Т.Шевченка, 2, б/н, вул.Польова, вул.С.Височана, Коломийський район, 51, 3, 64, вул.Молодіжна, 44, вул.О.Довбуша, - Городенка (145, б/н, 1 вул.Б.Хмельницького, вул.Боднарчука, вул.В.Винниченка, вул.В.Стефаника, вул.Б.Хмельницького, вул.Боднарчука, вул.В.Винниченка, вул.В.Стефаника, вул.В.Чорновола, вул.Вітовського, вул.Воїнів УПА, вул.Данилюка, вул.Драгоманова, вул.І.Богуна, вул.І.Франка, вул.Івана Миколайчука, вул.Л.Мартовича, вул.Л.Українки, вул.Левицького, вул.М.Грушевського, вул.М.Коцюбинського, вул.М.Хвильового, вул.М.Черемшини, вул.Миколи Ганущака, вул.Миру, вул.Молодіжна, вул.Морозевичів, вул.Незалежності, вул.О.Кобилянської, вул.П.Мирного, вул.П.Сагайдачного, вул.Р.Шухевича, вул.Садова, вул.Січових Стрільців, вул.Т.Шевченка, вул.Українська, вул.Чорнобривого, вул.Ю.Неміша, 31, 6, 9/10, 8, 1, вул.Галана, вул.М.Лисенка, вул.Ю.Федьковича, 49, 73 а, 73б, 10, 3, вул.В.Стуса, вул.Ігора Шевчука, 33, 36а, вул.Наливайка, 47, 79, 47а, 13, 1"а", вул.С.Бандери, 18, 27, 37, 81, 15, вул.Сонячна) У зв’язку з плановими роботами 12 жовтня буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: з 09:00 по 18:00 - Чернятин (вул.В.Винниченка, вул.В.Чорновола, вул.Галана, вул.П.Мирного)  

12:01 03.10.2022

Міжнародний день музики

Міжнародний день музики

  Сьогодні заступник міського голови Тарас Колісник взяв участь у відзначенні Міжнародного дня музики. Кращих викладачів КЗПО «Дитяча музична школа» відзначив грамотами міського голови за вагомий внесок у справу навчання та виховання підростаючого покоління, високий рівень підготовки учнівської молоді. Висловив щиру вдячність за допомогу та підтримку ЗСУ, побажав мирного неба та якнайшвидшої перемоги Україні. Отець-декан Ігор Левицький уділив Боже благословення всім присутнім.  

16:33 30.09.2022

Планові вимкнення ПАТ "Прикарпаттяобленерго"

Планові вимкнення ПАТ "Прикарпаттяобленерго"

У зв’язку з плановими роботами 5 жовтня буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: з 08:30 по 17:00 - Тишківці У зв’язку з плановими роботами 6 жовтня буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: з 08:00 по 17:00- Лука (вул.8-го Березня, вул.Весела, вул.Галицька, вул.І.Кармелюка, вул.О.Кобилянської, вул.Т.Шевченка, вул.Миру, вул.Незалежна, вул.Ю.Гагаріна, 55, вул.В.Стефаника, 53) - Олієво-Королівка (вул.Прикарпатська, вул.Т.Шевченка, вул.Ю.Гагаріна, 85, 4, вул.Галицька) - Раковець (вул.Левицького, вул.Т.Шевченка, 30, вул.О.Барчинської, вул.Придністровська) У зв’язку з плановими роботами 7 жовтня буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: з 08:00 по 17:00- Лука (Б/Н) - Незвисько (бн, 36, вул.Білогірська, вул.Придністровська, 71,15) - Раковець (вул.І.Франка, вул.Ю.Гагаріна) У зв’язку з плановими роботами 8 жовтня буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: з 08:00 по 17:00- Незвисько (61, вул.Березівська, вул.Галицька, вул.Садова)

10:22 30.09.2022

Засідання сесії міської ради

Засідання сесії міської ради

Як ви вже зрозуміли з попередніх дописів сьогодні відбулася двадцять перша сесія Городенківської міської ради восьмого демократичного скликання. Окрім надважливого питання про підписання меморандуму співпраці, що передбачає створення в нашій громаді індустріального парку, депутати розглянули ще 45 пунктів порядку денного. Виокремимо найважливіші з них: Про призначення на посаду директорів Ясенево-Пільнівського, Поточищенського та Семаківського закладів дошкільної освіти (дитячі садочки). Про затвердження переліку адміністративних послуг управління «Центр надання адміністративних послуг» (ЦНАП) апарату міської ради в новій редакції. Про надання дозволів на розроблення містобудівної документації Про дострокове припинення повноважень першого заступника міського голови Мороза І. І Про затвердження на посаду першого заступника міського голови Цюмпали А.П. Про Програму соціального захисту фізичних осіб, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі на території Городенківської міської ради. Про затвердження списку присяжних Городенківського районного суду на 2023-2025 роки. Про внесення змін до міського бюджету Городенківської територіальної громади на 2022 рік Про затвердження Положення про порядок складання річного фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Городенківська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування Городенківської міської ради на 2023 рік. Про затвердження фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Городенківська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Городенківської ради на 2023 рік.  

16:49 29.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень