A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Новини

Дата: від до Скинути

Вітання з Днем захисників і захисниць України,  80 річницею УПА , святом Покрови Пресвятої Богородиці  та Днем Українського козацтва

Вітання з Днем захисників і захисниць України, 80 річницею УПА , святом Покрови Пресвятої Богородиці та Днем Українського козацтва

Рівно 80 років тому відбулося створення перших бойових загонів Української Повстанської Армії. Сьогодні, зі святами Покрови Пресвятої Богородиці та Днем Українського козацтва, відзначаємо й державне свято – День захисників і захисниць України.   Це свято є символом мужності й самовідданості, яке увібрало в себе багаті та славні традиції, уособлює патріотизм і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її історії. В ці складні для України роки захисники щодня здійснюють подвиг – зі зброєю в руках боронять рідну землю від російського агресора. Наша віра, правда та звитяга як символи свята Покрови завжди допомагали нам вистояти у боротьбі з ворогами й надалі надихають нас на перемогу.   Найкращі традиції захисників минулого успадкували бійці сучасних Збройних сил України: бойові традиції предків та імена героїв, від воїнів-русичів і козаків до січових стрільців і воїнів УПА. Щира подяка бойовому братству усіх віків – ветеранам, учасникам бойових дій, Героям України, захисникам і захисницям, що Батьківщину зберегли!   Сердечно хочу побажати нашим захисникам і захисницям вірно та гордо стояти на варті спокою країни, сміливо та легко відбивати всі натиски з боку противника, зберігати спокій та оптимізм душі. Нехай це свято додає Вам наснаги в ім'я процвітання нашої незалежної Батькiвщини. Бажаю вам і членам ваших родин міцного здоров'я на довгі роки, злагоди, добра і миру. Зичу мирного неба над головою усім нам!   Низько вклоняємося світлій пам`яті полеглих та згадуємо усіх, хто в різні часи національної історії загинув у боротьбі за свободу і незалежність Української держави. Слава захисникам і захисницям України! Слава Україні! Разом – до перемоги!

08:35 14.10.2022

З почестями зустрінемо Героя

З почестями зустрінемо Героя

Завтра, в четвер 13 жовтня 2022 р., о 9:00 год. просимо прийти до каплиці Покрови Пресвятої Богородиці «Всіх Воїнів» у м. Городенка ( біля військкомату) гідно віддати шану Герою, Радецькому Віктору Васильовичу (Бабію Василю Васильовичу), який загинув у бою, захищаючи всіх нас та рідну землю від московської орди. Біля каплиці Покрови Пресвятої Богородиці священнослужителі громади відправлять поминальну панахиду.

17:26 12.10.2022

Відкриття підрозділу Добровільної пожежної команди на Городенківщині

Відкриття підрозділу Добровільної пожежної команди на Городенківщині

Сьогодні у селі Росохач відкрили та освятили підрозділ Добровільної пожежної команди. Це стало можливим завдяки участі Городенківської громади у проєкті « Вогнеборці. Вдосконалення цивільного захисту в Україні на місцевому рівні», що реалізується Фондом міжнародної солідарності у рамках програми " ULEAD з Європою / ULEAD with Europe" і співфінансується програмою польської співпраці задля розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща.   Як наголосив міський голова Богдан Кобилянський – « В цей час, коли в країні йде війна, відкриття такої пожежної команди є важливим для безпеки мешканців. Оскільки Городенківська громада територіально велика, створення Добровільної пожежної команди дасть змогу зміцнити систему цивільного захисту та дозволить оперативніше реагувати на пожежі, запобігати пошкодженню майна та зберігати життя наших мешканців» Ще Богдан Миколайович подякував усім причетним до відкриття такої потрібної громаді добровільної пожежної команди.   Це перша добровільна пожежна команда на Городенківщині, дуже важливо, що нестимуть службу тут місцеві мешканці, які знають територію і зможуть ефективно та швидко надавати допомогу в гасінні пожеж та інших надзвичайних ситуаціях.   Завдяки співпраці з ДСНС та участі в проекті добровольці отримали пожежне авто та спеціальне спорядження. Дякуємо Збройним силам України за спокій та можливість і далі працювати на благо громади, створювати нові потрібні об'єкти та реалізовувати корисні проєкти. Слава Україні! Героям Слава!

17:00 12.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень