A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Новини

Дата: від до Скинути

Допомагаємо Захисникам

Допомагаємо Захисникам

Продовжуємо допомагати нашим землякам військовим наближати довгоочікувану Перемогу. Родичі захисників отримують необхідні речі та амуніцію і відправляють їх на передову. Разом переможемо! Слава Україні! Героям Слава!

15:52 28.10.2022

Разом переможемо!

Разом переможемо!

   Наша городенківська делегація відвезла одному з підрозділів територіальної оборони у місце їхнього перебування зимові куртки, теплі светри, берці, шкарпетки та шапки. Також доставили й автомобіль придбаний нещодавно коштом освітян громади.    Крім цього передали й сім рюкзаків із зимовим одягом і військовою амуніцією для наших земляків, які служать у цьому підрозділі.   Не втомлюємося допомагати тим, хто виборює нашу перемогу!   Разом переможемо! Слава Україні! Героям Слава!            

11:44 28.10.2022

ПРОДОВЖУЄМО ДОПОМАГАТИ ЗАХИСНИКАМ

ПРОДОВЖУЄМО ДОПОМАГАТИ ЗАХИСНИКАМ

Продовжуємо допомагати нашим землякам військовим наближати довгоочікувану Перемогу. Родичі захисників отримують необхідні речі та амуніцію і відправляють їх на передову. Разом переможемо! Слава Україні! Героям Слава!

15:56 27.10.2022

АТ «Прикарпаттяобленерго» оновило графіки аварійних вимкнень

АТ «Прикарпаттяобленерго» оновило графіки аварійних вимкнень

  Оновлені графіки подані із доповненим переліком адрес, а також орієнтовними періодами вимкнень у годинах.   Знайти їх можна на стартовій сторінці сайту обленерго під кнопкою “Графіки аварійних вимкнень” (https://bit.ly/3Dd27cz).   Просимо вибачення за незручності, викликані тривалим доопрацюванням графіків, але цей час був необхідним для звірки даних, зміни формату введення графіків аварійних вимкнень та налаштування процесів та погодження.   Зверніть увагу, що черги, які діяли раніше, змінені. Тому, радимо ще раз знайти свою адресу уже у нових групах.   Також, у графіках вказані орієнтовні години знеструмлень. Тривалість вимкнень збільшилась до 4 годин.   Важливо! Вказаний час відключень може збільшуватись до однієї години, зважаючи на необхідність доїзду оперативних бригад до енергооб’єктів для проведення перемикань.   Окрім цього, у час повітряної тривоги працівники компанії не можуть перебувати на енергооб’єктах, адже їх може атакувати ворог. Це теж може збільшити перерву в відновленні електропостачання.   Аби визначити, до якої групи у графіку належить ваше помешкання, ви можете завантажити і переглянути файли з переліком населених пунктів та вулиць, які віднесені до 1, 2, 3 та 4 групи відповідно.   Графіки розбиті на дні і години, але це не означає, що у вказані періоди щодня не буде світла. Це залежить від розпорядження НЕК «Укренерго» та оперативної ситуації в енергосистемі України. Для зручності ви маєте знати можливий час вимкнення.   У вказані для Вашої групи години потрібно бути готовим до того, що електроенергія може зникнути.   Як ще інформуватимуть мешканців про відключення? На стартовій сторінці сайту компанії, під кнопкою «Немає світла»-«Графіки аварійних вимкнень»(https://energypay.oe.if.ua:8889/GAVTurnOff/) у тестовому режимі працює сервіс, у якому в режимі реального часу буде висвітлена інформація про вимкнення.   Тобто, за допомогою цього сервісу можна буде побачити де застосовані вимкнення в той самий момент. Також цю інформацію можна буде побачити у чат-боті Viber (https://chats.viber.com/oeifuabot ). #Прикарпаттяобленерго         Попередня публікація: За минулу добу госпіталізовано 2 жителів району із гострою респіраторною хворобою, спричиненою COVID

13:59 27.10.2022

Планові вимкнення ПАТ "Прикарпаттяобленерго"

Планові вимкнення ПАТ "Прикарпаттяобленерго"

У зв’язку з плановими роботами 31 жовтня буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: з 08:00 по 17:00 - Серафинці (вул.Т.Шевченка, с. Серафинці, вул.П.Сагайдачного) У зв’язку з плановими роботами 1 листопада буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: з 08:00 по 17:00 - Лука (70, 77, 79 А, 16, 3, вул.Б.Хмельницького, вул.Галицька, вул.Дністровська, вул.Затишна, вул.І.Франка, вул.М.Черемшини, вул.Миру, вул.Незалежна, вул.Нова, вул.О.Кобилянської, вул.Садова, вул.Т.Шевченка, вул.Ю.Гагаріна, Коломийський район, 53, 55, 2а, вул.В.Стефаника, вул.Л.Українки, б/н, бн, 1, вул.8-го Березня, вул.І.Кармелюка, 6, вул.Весела, вул.Травнева, 70а, 77р) - Незвисько (бн, 74, вул.Березівська, вул.Білогірська, вул.Галицька, вул.Козацька, вул.Придністровська, вул.Садова, вул.Стависька, вул.Т.Шевченка, 36, 61, 1, 24, 71, 15, 50, 18) з 09:00 по 18:00- Сороки ( вул.І.Франка, вул.Комарова, вул.Лесі Українки, вул.Назаренка, вул.Незалежності, вул.Руднєва, вул.Українська, 20, бн, 24, вул.Б.Хмельницького, 33, 47, вул.Северина Наливайка, 15) з 08:30 по 17:00 - Хвалибога (вул.Зелена, вул. Миру, вул.Молодіжна, вул.Незалежності, вул.Т.Шевченка, 77) з 08:00 по 17:00 - Чернятин (вул.Боднарчука, вул.Чорнобривого, вул.М.Грушевського)

11:27 27.10.2022

ПРОДОВЖУЄМО ДОПОМАГАТИ ЗАХИСНИКАМ

ПРОДОВЖУЄМО ДОПОМАГАТИ ЗАХИСНИКАМ

Продовжуємо допомагати нашим землякам військовим наближати довгоочікувану Перемогу. Родичі захисників отримують необхідні речі та амуніцію і відправляють їх на передову. Зимові куртки Рукавиці Берці Теплі светри Каремати Спальні мішки Газові пальники Разом переможемо! Слава Україні! Героям Слава!

17:07 26.10.2022

В останню неділю жовтня переходимо на зимовий час

В останню неділю жовтня переходимо на зимовий час

У неділю, 30 жовтня, Україна переходить на зимовий час. О 04:00 в ніч із 29 на 30 жовтня стрілки годинників переведуть на годину назад. На сьогодні практично всі гаджети і електронні пристрої запрограмовані на переведення годинників за зимовий і літній час. Тому немає необхідності вручну переводити час. Це можна зробити лише на механічному годиннику, який оснащено спеціальними механізмами регулювання.  

15:08 26.10.2022

Якщо у вас немає зараз світла – прийшла ваша черга графіків аварійних вимкнень

Якщо у вас немає зараз світла – прийшла ваша черга графіків аварійних вимкнень

Якщо у вас немає зараз світла – прийшла ваша черга графіків аварійних вимкнень Вимкнення черг хаотичне, конкретного часу вимкнень немає. Найзручніший спосіб дізнатися про вимкнення за вашою адресою – VIBER-бот за посиланням - https://cutt.ly/5EREEkY Або у додатку Viber почніть вводити слово «Прикарпаттяобленерго». Після того, як додаток видасть результат, у рубриці «Спільноти і канали» слід обрати потрібний канал. Щоб перейти у чат-бот, потрібно на екрані каналу натиснути на кнопку у вигляді робота у правому верхньому куті.

11:47 26.10.2022

Допомога для військових

Допомога для військових

На Городенківщину прибула чергова партія зимових курток, светрів, взуття та іншої амуніції для військових. Все це вдалося придбати коштом одноденного заробітку працівників Городенківської міської ради, за фінансової підтримки Ради товаровиробників. Вже незабаром наші військові зможуть отримати: Зимові куртки Рукавиці Берці Теплі светри Каремати Військові рюкзаки Спальні мішки Щиро дякуємо за сприяння у придбанні та доставці одягу й спорядження @Тарас Паньків та @Дмитро Паньків. Увесь вантаж, який прибув, невдовзі вирушить до наших військових-земляків, що боронять країну на передовій. Не втомлюємося допомагати нашим захисникам наближати довгоочікувану перемогу! Слава України! Героям Слава!  

16:06 25.10.2022

Планові вимкнення ПАТ "Прикарпаттяобленерго"

Планові вимкнення ПАТ "Прикарпаттяобленерго"

У зв’язку з плановими роботами 31 жовтня буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: з 08:00 по 17:00 - Чернятин (вул.В.Винниченка, вул.В.Чорновола, вул.Драгоманова, вул.Незалежності, вул.П.Мирного, вул.Січових Стрільців, вул.В.Стефаника, вул.Левицького, вул.М.Грушевського, вул.Чорнобривого, 18, вул.Боднарчука, 1"а"

10:12 25.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень