A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Новини

Дата: від до Скинути

Робоча поїздка міського голови

Робоча поїздка міського голови

   Сьогодні з робочим візитом міський голова Богдан Кобилянський відвідав Луку, разом зі старостою Ігорем Бачевським проінспектували місцеву школу, оглянули шкільну котельню та укриття. Разом із колективом обговорили проблеми та недоліки навчального процесу, над виправленням яких працюватимемо далі.     Керівник громади побував і у колишньому дитячому садочку, де тепер луківські господині самотужки готують сухі борщі для військових Збройних сил України. У приміщенні витає запах сухих трав і спецій, невтомні трудівниці чистять овочі, у електричних сушарках готується сировина для нових сухих напівфабрикатів. «Луківський Борщ для ЗСУ», саме так називається це благодійне виробництво, усе необхідне для якого звозять небайдужі. Міська рада своєю чергою оплачує електроенергію, яка використовується для виготовлення Луківських борщів. За короткий термін функціонування виробництва, домашній смак Луківського борщику вже встигли оцінити на передовій.  

16:22 15.11.2022

Планові вимкнення ПАТ "Прикарпаттяобленерго"

Планові вимкнення ПАТ "Прикарпаттяобленерго"

До уваги мешканців Городенківської громади У зв’язку з плановими роботами 22 листопада буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: з 10:00 по 12:00 - Городенка (вул.В.Винниченка, вул.С.Височана, вул.Я.Мудрого, 5, вул.Ринкова) з 09:00 по 15:00 - Чернятин (вул.Л.Українки, вул.Січових Стрільців, вул.Левицького)  

09:57 15.11.2022

ПРОДОВЖУЄМО ДОПОМАГАТИ ЗАХИСНИКАМ

ПРОДОВЖУЄМО ДОПОМАГАТИ ЗАХИСНИКАМ

Нещодавно Городенківська громада передала бійцям, уродженцям нашої громади, на передову, для пришвидшення довгоочікуваної перемоги зимове спорядження та військову амуніцію. Окрім цього вихованці Городенківського ЦДЮТ виготовили для захисників обереги та намалювали патріотичні малюнки. Наші захисники вже отримали гостинці від Городенківщини, та навіть зробили фото звіт про доставку. Військові дякують усім за допомогу та щирі побажання. Слава Збройним Силам України! Разом до Перемоги!  

14:42 14.11.2022

Планові вимкнення ПАТ "Прикарпаттяобленерго"

Планові вимкнення ПАТ "Прикарпаттяобленерго"

У зв’язку з плановими роботами 17 листопада буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: з 08:30 по 17:00 - Вербівці з 08:30 по 17:00 - Вікно (вул.Т.Шевченка, 66, вул.В.Чорновола, вул.О.Довбуша, 56, 11, 14/19, 52, 64, 59, 14, вул.П.Сагайдачного) з 08:30 по 17:00 - Острівець (вул.Б.Хмельницького, вул.Довганюка, вул.Зелена, вул.І.Франка, вул.Лесі Українки, вул.М.Грушевського, вул.М.Коцюбинського, вул.Незалежності, вул.Садова, вул.Слави, вул.Т.Шевченка, 2, 6, с. Острівець, вул.Л. Українки, вул.Лісова, бн, 5а, б/н, 7, 15) з 08:30 по 17:00 - Рогиня (бн, б/н, вул.30-річчя Перемоги, вул.Зелена, вул.Кринична, вул.М.Коцюбинського, вул.Польова, вул.Слави, вул.Т.Шевченка,вул.Українська, с. Рогиня, 13, 4) У зв’язку з плановими роботами 18 листопада буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: з 08:00 по 17:00 - Глушків (вул.Молодіжна, вул.Незалежності, вул.Прикарпатська, вул.О.Довбуша) з 08:00 по 17:00 - Котиківка ( вул.Воробкевича, вул.Т.Шевченка, вул.І.Франка, 152, 144) з 08:20 по 17:00 - Острівець (вул.Садова, вул.Слави)

13:40 14.11.2022

Презентація інвестиційного паспорта Городенківської міської територіальної громади

Презентація інвестиційного паспорта Городенківської міської територіальної громади

Відбулася презентація інвестиційного паспорта Городенківської міської територіальної громади Івано-Франківської області. Захід організований у рамках ініціативи з розробки інвестиційних паспортів громад за підтримки Програми «U-LEAD з Європою». Метою заходу є сприяння активізації інвестиційного потенціалу громади через публічну презентацію та обговорення інвестиційного паспорта та інвестиційних пропозицій. На відкритті заходу з вітальним словом виступив перший заступник міського голови Андрій Цюмпала. Коротко про ініціативу «Громада, дружня до бізнесу. Інструменти сприяння бізнесу в громадах» розповів начальник управління економічного розвитку, комунального господарства, транспорту, підтримки аграрного сектора, інвестицій та проектів місцевого самоврядування Городенківської міської ради Роман Григорів. Презентувала інвестиційний паспорт та інвестиційні пропозиції начальник відділу економічного розвитку, комунального господарства, транспорту, підтримки аграрного сектора та інвестицій Городенківської міської ради Галина Яшан.  

15:57 11.11.2022

Городенківська громада віддала шану Герою!

Городенківська громада віддала шану Герою!

Сьогодні мешканці Городенківської громади на колінах зустріли нашого Захисника, Перная Юрія Ігоровича, мешканця Городенки, який загинув у бою, захищаючи Україну від російського агресора. Біля каплиці Покрови Пресвятої Богородиці "Всіх Воїнів" м.Городенка священнослужителі громади відправили поминальну панахиду за загиблим воїном. У скорботі та молитві низько схиляємо голови, вшановуючи пам'ять вірного сина України. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме до Царства Небесного. Вічна пам‘ять Захиснику України. Тіло полеглого Героя до ранку перебуватиме в Палаці Культури м.Городенка. Панахида розпочнеться сьогодні о 17:00 год. Церемонія прощання з Героєм розпочнеться 12 листопада о 11:00 год. у Палаці Культури, чин похорону відбудеться у храмі Успіння Пресвятої Богородиці. Герої не вмирають! Слава Україні! Героям Слава!  

12:11 11.11.2022

Привітання міського голови Богдана Кобилянського з Днем Незалежності, Польще! Z Dniem Niepodległości, Polsko!

Привітання міського голови Богдана Кобилянського з Днем Незалежності, Польще! Z Dniem Niepodległości, Polsko!

   З Днем Незалежності, Польще! Z Dniem Niepodległości, Polsko! GRATULUJEMY!    Від імені Городенківської громади та від мене особисто дозвольте привітати вас із національним святом – Днем незалежності Польщі! Дорогий польський народе, наші польські друзі та побратими – Powiat Brzeski , Starostwo Powiatowe w Sławnie , Fundacja "Potrafisz Polsko" , Solidarity Fund PL in Ukraine , Pawel Kukiz, Jacek Monkiewicz, Arkadiusz Klimowicz - Burmistrz Darłowa , Wojciech Wiśniowski, Monika Jurek - radna Powiatu Brzeskiego !      Україну та Польщу впродовж багатьох років пов‘язують тісні та дружні партнерські відносини.    Саме Польща – сусідська країна, яка з перших днів повномасштабного вторгнення без вагань підставила своє плече українцям. Країна, яка приймає біженців, шукає зброю, збирає кошти та не дозволяє забути про Україну на світовій арені.    Впродовж майже 9 місяців Україна отримує від Польщі військову та гуманітарну допомогу – безмежна польська підтримка відчувається скрізь. Дієву допомогу ми отримуємо від наших міст-побратимів, яка адресувалася і для наших захисників, і для людей, що через війну втратили рідні домівки. Дуже цінуємо вашу потужну підтримку й ніколи не забудемо про це.    З нагоди свята, від імені усієї Городенківської громади бажаємо польському народові процвітання, добра та нових звершень на благо Незалежної Республіки Польщі! Вклоняюся Вам низько за допомогу для України та Українців. Ви - справжні друзі.   Dziękuję!     З повагою - міський голова Богдан Кобилянський  

10:50 11.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень