Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Новини

Дата: від до Скинути

Депутатське звернення

Депутатське звернення

На вчорашній сесії Городенківської міської ради депутати прийняли звернення до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України та Конституційного Суду України щодо заборони Української Православної церкви (Московського патріархату). Відповідну пропозицію на розгляд сесії виніс депутат міської ради Іван Антошко. «… Українська православна церква (МП) посідає чільне місце серед інструментів агресії: як через безпосередню колаборацію – злочинну співпрацю священнослужителів цієї конфесії із окупантами – так і через поширення наративів ворога, сіяння ворожнечі серед українців, виправдання російської агресії та перешкоджання об'єднанню українських православних…», – йдеться у зверненні.

15:58 23.12.2022

На Городенківщині  вшанували пам'ять В'ячеслава Чорновола

На Городенківщині вшанували пам'ять В'ячеслава Чорновола

Напередодні 85-ої річниці від дня народження лідера Народного Руху України В'ячеслава Чорновола відбулося покладання квітів до меморіальної дошки. Вшанували пам’ять українського політика, публіциста, літературного критика, діяча руху опору проти зросійщення та національної дискримінації українського народу, провідника українського національно-демократичного визвольного руху кінця 80-90-х років, Героя України (посмертно).

15:12 23.12.2022

Про запас дров на 2023 рік

Про запас дров на 2023 рік

Депутати на сьогоднішній сесії прийняли рішення про видачу дозволу на спеціальне використання природних ресурсів у межах територій та об’єктів природно-заповідного фонду місцевого значення Городенківської міської ради. Лісничий Чернелицького лісництва Ігор Гринів розповів, що потрібний запас дров сформується вже у січні. В першу чергу дрова зможуть придбати сім’ї поранених, загиблих військовослужбовців та захисників, які боронять Україну від окупантів. Детальнішу інформацію про купівлю дров опублікуємо вже з початку нового року.  

15:27 22.12.2022

Вітали працівників філії АТ Прикарпаттяобленерго "Східна" з професійним святом

Вітали працівників філії АТ Прикарпаттяобленерго "Східна" з професійним святом

Сьогодні з нагоди відзначення Дня енергетика в м.Городенка відбулися урочистості. Вітаючи працівників енергетичної галузі заступник міського голови Тарас Колісник підкреслив важливість роботи підприємства та висловив вдячність енергетикам. З нагоди професійного свята кращим працівникам вручили Почесні грамоти міського голови за вагомий внесок у розвиток енергетичної галузі на території Городенківщини.  

14:58 22.12.2022

Засідання сесії міської ради

Засідання сесії міської ради

Сьогодні відбулася двадцять третя сесія Городенківської міської ради восьмого демократичного скликання. На засіданні депутати розглянули 17 пунктів порядку денного. Виокремимо найважливіші з них: Про звіт Городенківського міського голови Богдана Кобилянського про свою роботу та роботу виконавчих органів влади за 2022 рік. Про затвердження Програми підтримки військової частини Національної Гвардії України на 2023 рік. Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства "Городенківська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування" Городенківської міської ради на 2023-2025 роки. Про Програму підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників бойових дій та інших громадян, які залучалися та брали безпосередню участь у бойових діях, здійсненні заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії рф проти України, починаючи з 20 лютого 2014 року, на 2023 рік. Про затвердження Плану діяльності Городенківської міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2023 рік. Про міський бюджет Городенківської територіальної громади на 2023 рік.  

14:02 22.12.2022

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Сьогодні відбулося засідання виконавчого комітету Городенківської міської ради. Розглянуто 24 питання порядку денного. Акцентуємо увагу на основні з них: Про надання дозволу на встановлення меморіальної дошки Про подання клопотання щодо присвоєння почесного звання України "Мати-героїня" Про затвердження тарифів на платні соціальні послуги, які надаються КЗ "Центр соціального обслуговування" Городенківської міської ради на 2023 рік. Про надання дозволу на видалення зелених насаджень в населених пунктах Городенківської територіальної громади Про упорядкування адрес об'єктів нерухомого майна Про проведення інвентаризації та паспортизації дитячих та спортивних майданчиків на території Городенківської міської територіальної громади Про міський бюджет Городенківської територіальної громади на 2023 рік. Розглянуто індивідуальні заяви мешканців громади. Прийнято відповідні рішення.

15:20 20.12.2022

Засідання постійних комісій міської ради

Засідання постійних комісій міської ради

Відбулося засідання постійних комісій міської ради, в роботі яких взяв участь міський голова Богдан Кобилянський. Під час роботи комісій депутати розглянули наступні питання: Про звіт Городенківського міського голови Богдана Кобилянського про свою роботу та роботу виконавчих органів влади за 2022 рік. Про затвердження Програми підтримки військової частини Національної гвардії України на 2023 рік. Про Програму підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників бойових дій та інших громадян, які залучалися та брали безпосередню участь у бойових діях, здійсненні заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії рф проти України, починаючи з 20 лютого 2014 року, на 2023 рік. Про затвердження Плану діяльності Городенківської міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2023 рік. Про міський бюджет Городенківської територіальної громади на 2023 рік. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі та передачі їх безоплатно у власність. Про надання дозволів Городенківської міської ради на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності. Всі питання рекомендовані на розгляд сесії міської ради.  

11:13 20.12.2022

АВТОМОБІЛІ ДЛЯ ЗСУ. РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!

АВТОМОБІЛІ ДЛЯ ЗСУ. РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!

Сьогодні у День Святого Миколая міський голова Богдан Кобилянський передав ключі від автомобіля Suzuki Jimny нашим військовим, які несуть службу на Запорізькому напрямку. Нагадаємо, нещодавно представники Городенківської міської ради під час робочої зустрічі у партнерському @Powiat Brzeski отримали від депутата польського сейму @Pawel Kukiz цей повнопривідний автомобіль. Перед тим, як передати автомобіль військовим він пройшов повний техогляд і всю необхідну перевірку.

15:54 19.12.2022

ПІДТРИМКА ВІД ДРУЖНЬОЇ ПОЛЬЩІ

ПІДТРИМКА ВІД ДРУЖНЬОЇ ПОЛЬЩІ

Вчора Городенківська громада отримала дуже необхідні подарунки для наших захисників, які боронять Україну від окупанта. Теплі речі для українських військових придбали наші польські та німецькі побратими з Powiat Brzeski та Kreisverwaltung Kusel. Переборовши несприятливі погодні умови та тривале очікування на пункті пропуску, цінний вантаж на українському боці кордону передав особисто староста Бжезького повіту Jacek Monkiewicz. Щиро вдячні нашим закордонним друзям та партнерам за всебічну підтримку українських військових у цей доленосний для України час! Разом до перемоги!

14:20 19.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень