A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Новини

Дата: від до Скинути

ПРОВЕЛИ В ОСТАННЮ ПУТЬ МУЖНЬОГО ГЕРОЯ, ВІРНОГО СИНА УКРАЇНИ

ПРОВЕЛИ В ОСТАННЮ ПУТЬ МУЖНЬОГО ГЕРОЯ, ВІРНОГО СИНА УКРАЇНИ

Сьогодні у Городенці попрощалися та провели в останню дорогу нашого Захисника, Керницького Дмитра Петровича, який віддав найцінніше – своє життя, за свободу і незалежність нашої Держави. Провести мужнього сина України прийшли священнослужителі, військовослужбовці, керівництво громади, побратими, однокласники, друзі, односельчани, найближчі, найрідніші люди. Сьогодні сумуємо і плачемо усі, бо втратили молодого та мужнього воїна. Наш Захисник Дмитро показав нам приклад справжнього патріота, приклад хоробрості та відваги, він чесно і до кінця виконував свій обов’язок воїна і громадянина, віддавши життя за вільне майбутнє у Незалежній, Богом благословенній Україні. Наш Герой назавжди залишиться у наших серцях! Слава Україні! Вічна Слава нашим Героям!  

13:22 04.11.2022

Городенківська та Чернелицька громади віддали шану Герою!

Городенківська та Чернелицька громади віддали шану Герою!

Сьогодні мешканці Городенківської і Чернелицької громад на колінах зустріли нашого Захисника, Керницького Дмитра Петровича, мешканця Городенки, уродженця Кунисівців Чернелицької громади, який загинув у бою, захищаючи Україну від російського агресора. Біля каплиці Покрови Пресвятої Богородиці "Всіх Воїнів" м.Городенка священнослужителі громади відправили поминальну панахиду за загиблим воїном. У скорботі та молитві низько схиляємо голови, вшановуючи пам'ять вірного сина України. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме до Царства Небесного. Вічна пам‘ять Захиснику України. Тіло полеглого Героя до ранку перебуватиме в Палаці Культури м.Городенка. Панахида розпочнеться сьогодні о 18:00 год. Церемонія прощання з Героєм розпочнеться 4 листопада о 10:00 год. у Палаці Культури, чин похорону відбудеться у храмі Успіння Пресвятої Богородиці. Герої не вмирають! Слава Україні! Героям Слава!  

14:33 03.11.2022

Планові вимкнення ПАТ "Прикарпаттяобленерго"

Планові вимкнення ПАТ "Прикарпаттяобленерго"

У зв’язку з плановими роботами 9 листопада буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: з 08:00 по 17:00 - Серафинці (вул.Космонавтів, вул.І.Франка, вул.Новоселів, вул.В.Винниченка, 61, вул.Т.Шевченка) У зв’язку з плановими роботами 11 листопада буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: з 10:00 по 14:00 - Чортовець (вул.М.Рильського, вул.Назаренка, бн)  

16:22 02.11.2022

Планові вимкнення ПАТ "Прикарпаттяобленерго"

Планові вимкнення ПАТ "Прикарпаттяобленерго"

У зв’язку з плановими роботами 4 листопада буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: з 10:00 по 12:00 - Городенка (м. Городенка, вул.Р.Шухевича, вул.Набережна) У зв’язку з плановими роботами 7 листопада буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: з 09:00 по 17:00- Городенка (вул.В.Великого, вул.Лесі Українки, вул.М.Коцюбинського, 74.А, бн, вул.Демчука, вул.Крушельницького, 80А, вул.С.Бандери, 22, 8, 20, вул.В. Великого, вул.Підліська 74, 43, 80, 10, 1, бн, вул.В. Стуса, вул.Т.Шевченка, 15) з 08:00 по 17:00 - Чернятин (вул.Левицького, вул.Незалежності, вул.П.Мирного) з 08:30 по 17:00 - Вікно (вул.Радісна, вул.Миру) з 09:00 по 17:00 - Глушків (вул.Бундзяка, вул.В.Івасюка, вул.Л.Мартовича, вул.Незалежності, вул.О.Довбуша, вул.Прикарпатська, вул.Юрія Дутчака, вул.Молодіжна) У зв’язку з плановими роботами 10 листопада буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: з 09:00 по 17:00 - Городенка (вул.Г.Косака, вул.М.Коцюбинського, вул.Монастирська, вул.Демчука, вул.В.Великого) У зв’язку з плановими роботами 12 листопада буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: з 09:00 по 17:00- Городенка (вул.В.Великого, вул.Г.Косака, вул.Демчука, вул.М.Коцюбинського, вул.Монастирська) У зв’язку з плановими роботами 15 листопада буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: з 09:00 по 17:00 - Городенка (81, бн, вул.В.Великого, вул.Г.Косака, вул.Демчука, вул.М.Коцюбинського, вул.Т.Чупринки, вул.Т.Шевченка, 4, вул.Монастирська, 21, 52, 58, 84, 2) - Котиківка (112, вул.Галузівська, вул.Козацька, вул.П.Сагайдачного, вул.Виговського, вул.Калнишевського, вул.Короля Данила, вул.Т.Шевченка, вул.І.Франка, Коломийський район, 95) У зв’язку з плановими роботами 16 листопада буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: з 09:00 по 17:00 - Городенка (вул.Г.Косака, вул.Л.Бачинського, вул.Січових Стрільців, вул.С.Бандери, 28)  

08:54 02.11.2022

Обласний фестиваль стрілецької та повстанської пісні ім. Софії Галечко

Обласний фестиваль стрілецької та повстанської пісні ім. Софії Галечко

Сьогодні у 104-ту річницю створення Західноукраїнської Народної Республіки в Палаці культури міста Городенка відбувся обласний фестиваль стрілецької та повстанської пісні ім. Софії Галечко, присвячений 80-ій річниці створення Української Повстанської Армії. Духовні отці уділили Боже благословення для всіх учасників фестивалю. Перший заступник міського голови Тарас Колісник виступив із вітальним словом перед присутніми, наголосивши, що сьогодні ми ведемо героїчну боротьбу з тим самим ворогом з яким воювали патріоти козацької доби та ветерани часів визвольних змагань ОУН-УПА, тому сьогодні легкодухість неприпустима, кожен має знайти своє місце у боротьбі за Україну. Фестиваль присвячений 80-річниці з часу створення легендарної армії нескорених УПА зібрав колективи з різних куточків Прикарпаття. Віримо в незламність української нації! Наближаємо день перемоги! Слава Україні! Героям Слава!  

16:24 01.11.2022

Відзначено 104 річницю проголошення Західно-Української Народної Республіки

Відзначено 104 річницю проголошення Західно-Української Народної Республіки

    Сьогодні відзначено 104 річницю проголошення Західно-Української Народної Республіки (ЗУНР).     Квіти пам’яті та шани від Городенківщини лягли до підніжжя пам’ятника Леву Бачинському, віце-президенту Західноукраїнської Народної Республіки в селі Серафинці. Доля ЗУНР вкладається у коротку з точки зору історії мить, бо ця держава проіснувала лише вісім місяців. Але не часовий вимір став визначальним.    За своєю значущістю, за політичним резонансом і впливом вона стала провісницею нової вільної доби, адже навіть за той короткий час, в надзвичайно складних обставинах, Західно-Українська Народна Республіка встигла продемонструвати, що вона є прикладом європейської правової держави — з усіма атрибутами демократичного й громадянського суспільства.

11:31 01.11.2022

На Городенківщину прибула чергова гуманітарна допомога із Польщі для наших військових

На Городенківщину прибула чергова гуманітарна допомога із Польщі для наших військових

На Городенківщину прибула чергова гуманітарна допомога із Польщі для наших військових. Посол сейму республіки Польща Pawel Kukiz передав для українських захисників повнопривідний автомобіль Suzuki, спальні мішки, каремати, військову форму, зимову термобілизну, перев’язочні матеріали. Pawel Kukiz та його благодійний фонд Fundacja "Potrafisz Polsko" через наших друзів та партнерів з Powiat Brzeski, Jacek Monkiewicz , неодноразово допомагав та продовжує допомагати українцям у нелегкий воєнний час. Від імені нашої громади дякуємо пану Pawel Kukiz за своєчасну і таку необхідну допомогу! Які би сильні ми не були, ваша підтримка збільшує наші сили! Дякуємо, що стали опорою та підмогою в такий нелегкий для України час. Окрім цього за кошти одноденного заробітку працівників міської ради в Польщі для військових вдалося придбати зимову термобілизну, теплі шкарпетки та тактичні речові мішки. Разом до перемоги! Слава Україні! Героям Слава!

10:27 01.11.2022

ЗАГИНУВ, ЗАХИЩАЮЧИ УКРАЇНУ

ЗАГИНУВ, ЗАХИЩАЮЧИ УКРАЇНУ

   29 жовтня 2022 року, під час виконання військового обов’язку, у бою за Україну, у населеному пункті Яковлівка, Краматорського району, Донецької області, в результаті танкового обстрілу, загинув, мешканець Городенки (уродженець села Кунисівці, Чернелицької громади), молодший сержант, КЕРНИЦЬКИЙ ДМИТРО ПЕТРОВИЧ 1988 р. н.    Він поклав життя, захищаючи рідну землю від російських окупаційних військ.    В ці скорботні дні Городенківська громада співчуває родині Героя.    Сумуємо разом з Вами, підтримуємо в годину скорботи. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають! Герої не вмирають! ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ТА СЛАВА ГЕРОЮ!

08:55 01.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень