Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Новини

Дата: від до Скинути

ПІДТРИМКА ВІД ДРУЖНЬОЇ ПОЛЬЩІ

ПІДТРИМКА ВІД ДРУЖНЬОЇ ПОЛЬЩІ

У цей важкий для України час підтримка від країн - сусідів є своєрідною зброєю у боротьбі з ворогом. Вже неодноразово наші партнери з Польщі надавали допомогу і цього разу вона теж призначена для наших воїнів. Посол сейму республіки Польща Pawel Kukiz привіз необхідні теплі речі для наших захисників. Ми отримали по 50 шт.: термобілизни, військових кофт, шарфів, шкарпеток, зимових берців, водонепроникної військової форми (чорного кольору), карематів. Допомога буде надаватися по мірі необхідності безпосередньо учасникам бойових дій, які на передовій. Ця підтримка саме на часі, ми зможемо забезпечити необхідними теплими речами військовослужбовців Збройних Сил України, які їх потребують. Дякуємо пану Pawel Kukiz , його благодійному фонду Fundacja "Potrafisz Polsko" та польським партнерам за своєчасну і таку необхідну допомогу! Дуже цінуємо вашу підтримку, в час великих випробувань стаємо сильнішими! Разом – переможемо!  

12:09 12.12.2022

Разом до Перемоги!

Разом до Перемоги!

Вчора, у місті Рава-Руська відбулася зустріч міського голови Богдана Кобилянського з послом сейму республіки Польща Pawel Kukiz, в рамках якої вдалося обговорити важливі питання допомоги нашим військовим та підтримки розвитку нашої територіальної громади. Pawel Kukiz та його благодійний фонд Fundacja "Potrafisz Polsko" через наших друзів та партнерів з Powiat Brzeski , неодноразово допомагав та продовжує допомагати українцям у воєнний час. Від імені нашої громади дякуємо пану Pawel Kukiz та польським партнерам за своєчасну і таку необхідну допомогу! Які би сильні ми не були, ваша підтримка збільшує наші сили! Дякуємо, що стали опорою та підмогою в такий нелегкий для України час. Разом до перемоги! Слава Україні! Героям Слава!  

10:34 09.12.2022

До уваги мешканців Городенківської громади!

До уваги мешканців Городенківської громади!

19 жовтня 2022 року Верховною Радою прийнято Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо відновлення системи оформлення прав оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення та удосконалення законодавства щодо охорони земель» (від 19.10.2022 р. №2698-IX), який набрав чинності 18.11.2022 року. Законом пропонується, зокрема: - дозволити в умовах воєнного стану безоплатну приватизацію земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, на яких розташовані будівлі, споруди, що перебувають у приватній власності; - відновити проведення земельних торгів з передачі у користування земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної та комунальної власності; - відновити реєстрацію прав оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, яка була зупинена через війну.  

15:56 08.12.2022

Відбувся семінар

Відбувся семінар

Сьогодні відбувся семінар у якому взяли участь очільники старостинських округів громади. У рамках семінару керівник ПП «Шляхбудіндустрія» Василь Боднарчук ознайомив учасників із діяльністю свого підприємства. Асфальтний завод працює у Стрільчі вже не одне десятиліття, підприємство розвивається, удосконалюється, нарощує свої потужності, які на сьогодні становлять 400 тон асфальтобетонної суміші за 8-годинний робочий день. Якість отриманого продукту перевіряється атестованою лабораторією ДП «Івано-Франківський облавтодор». Підприємство цьогоріч сплатило 5 млн 263 тис. гривень різних форм податку. На Асфальтному заводі сьогодні працює 74 працівники, також залучено понад 20 одиниць техніки. Важливо, що в цей важкий рік підприємство продовжує виробляти асфальтобетон та ремонтує дороги в населених пунктах нашої громади.  

15:45 07.12.2022

Оголошення!

Оголошення!

До міської ради звернулися волонтери, які планують поїздку у зону бойових дій за маршрутом Херсон - Запоріжжя - Бахмут - Харків. Виїзд – 9 грудня. Хто має бажання передати передачі своїм родичам військовим, які зараз перебувають у цьому напрямку, звертатися за тел: 0684545025 Ярослав.

13:25 07.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень