Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Новини

Дата: від до Скинути

Засідання постійної комісії міської ради з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва

Засідання постійної комісії міської ради з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва

Відбулася комісія з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (голова комісії Лілія Михайлюк), в роботі якої взяв участь міський голова Богдан Кобилянський. Члени комісії обговорили внесення змін до міського бюджету Городенківської міської ради на 2023 рік. Варто зазначити, що цьогоріч, вперше бюджет громади затверджувався без урахування освітньої субвенції, яку до слова не лише виділили із запізненням, а ще й скоротили на майже 20 мільйонів. Органи місцевого самоврядування звертатимуться до відповідних інстанцій для коригування та додаткового виділення коштів освітньої субвенції. Питання з урахуванням пропозицій рекомендоване на розгляд сесії міської ради.

15:24 11.01.2023

"Різдвяна зірка пам'яті" в Спасо-Преображенському Угорницькому монастирі

"Різдвяна зірка пам'яті" в Спасо-Преображенському Угорницькому монастирі

Вчора на території Спасо-Преображенського Угорницького монастиря відбувся поминальний захід "Різдвяна зірка пам'яті", присвячений вшануванню пам'яті загиблих воїнів захисників з Коломийщини, які віддали своє життя у боротьбі за незалежність України. Родичі полеглих героїв із Городенківщини взяли участь у поминальному заході. Опісля архієрейської божественної літургії, відбулося освячення меморіального комплексу, на якому розміщені фотографії та імена загиблих Героїв, уродженців Коломийського району. Схиляємо голови у молитві! Вічна пам’ять, щира вдячність та безмежна шана полеглим воїнам! Герої не вмирають… Слава Україні! Вічна Слава нашим Героям!

08:05 11.01.2023

Нагорода волонтеру

Нагорода волонтеру

    Вчора голова РО "Української спілки ветеранів Афганістану", керівник КП "Городенка-Житлосервіс", багаторічний волонтер Василь Чупрун нагороджений почесним нагрудним знаком «За сприяння війську» згідно з наказу Головнокомандувача Збройних Сил України Генерала Валерія Залужного.   Відзнаку вручив начальник Івано-Франківського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки полковник Володимир Ярмошук.    Вітаємо Василя Степановича з заслуженою нагородою, бажаємо снаги до нових добрих справ та звершень!    Тримаємо стрій і продовжуємо роботу!    Слава Україні!!!

09:27 10.01.2023

Робоча зустріч

Робоча зустріч

Міський голова Богдан Кобилянський зустрівся із отцем-деканом Ігорем Левицьким та представницею благодійної організації Карітас. Під час зустрічі обговорили спільну співпрацю та подальші дії для допомоги внутрішньо переміщеним особам, які мешкають на території громади.

15:29 05.01.2023

Відвідали військових земляків

Відвідали військових земляків

В період Різдвяно-Новорічних свят секретар міської ради Любомир Музичка та перший заступник міського голови Андрій Цюмпала відвідали наших земляків військових, які зараз перебувають на лікуванні. Поспілкувалися, передали нашим захисникам гостинці та подякували їм за мужність, патріотизм і наш захист.

13:49 04.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень