Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Новини

Дата: від до Скинути

ЗАГИНУВ, ЗАХИЩАЮЧИ УКРАЇНУ

ЗАГИНУВ, ЗАХИЩАЮЧИ УКРАЇНУ

15 грудня 2022 року, внаслідок поранень отриманих у бою з російськими загарбниками, на Донеччині загинув уродженець Городенки, мешканець Івано-Франківська, Хамець Любомир Миколайович. Він поклав життя, захищаючи рідну землю від російських окупаційних військ. В ці скорботні дні Городенківська громада співчуває родині Героя. Сумуємо разом з Вами, підтримуємо в годину скорботи. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають! Герої не вмирають! ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ТА СЛАВА ГЕРОЮ!

22:54 15.12.2022

Ремонт  дороги

Ремонт дороги

Проводиться ремонт щебеневим покриттям автомобільної дороги Виноград- Хвалибога . Дані робити виконує дорожня фірма ТзОВ "Шляхових" (керівник Василь Симчич). Дорожні роботи профінансовані з бюджету Івано-Франківської обласної ради за сприяння депутата обласної ради Володимир Семенюк  

16:16 15.12.2022

Святий Миколай іде до дітей

Святий Миколай іде до дітей

День Святого Миколая є одним з найулюбленіших усіма дітьми свят. Адже, окрім подарунків, він приносить в кожну оселю радість, надію та любов. Вже стало гарною традицією проводити святкові заходи для дітей,які потребують особливої уваги від нас дорослих – це діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування. Саме тому, сьогодні, 15 грудня, напередодні свята Миколая працівниками Служби у справах дітей міської ради організовано святковий захід для дітей вище згаданих категорій. На свято завітали отці-декани Ігор Левицький та Богдан Мороз, які уділили Боже благословення діткам та грошову допомогу. Із привітальним словом виступив перший заступник міського голови Андрій Цюмпала. Святковий стіл для діток організувала родина Наталії Угрин. Святий Миколай побажав всім миру, родинного тепла, вручив подарунки та солодкі гостинці. Дуже приємно, що в такий складний час, є люди, яким небайдужа доля дітей, що спільними зусиллями змогли принести малечі радість. Висловлюємо подяку всім, хто організував для діток свято. Немає нічого приємнішого, як посмішки на дитячих обличчях. Цього року дітки ще раз переконались, що дива трапляються!  

15:28 15.12.2022

Автомобіль для Луківської поліцейської станції

Автомобіль для Луківської поліцейської станції

Сьогодні для Луківської поліцейської станції, у рамках реалізації проєкту Національної поліції України «Поліцейський офіцер громади», передали новий службовий автомобіль із всім необхідним оснащенням для ефективного несення служби. На урочисту передачу автомобіля завітав міський голова Богдан Кобилянський, начальник поліції Івано-Франківської області полковник Сергій Безпалько, його заступник Остап Білейчук та староста Луківського старостинського округу Ігор Бачевський. Чин освячення автомобіля звершив отець Богдан Войтишин та уділив Боже благословення. Ключі від службового автомобіля Renault Duster вручено працівнику поліцейської станції. Відкриття нової поліцейської станції стало можливим завдяки спільним зусиллям поліції, міської ради та підприємців і фермерів громади.  

15:53 13.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень