Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Новини

Дата: від до Скинути

Продовжується ремонт під’їзної дороги до села Слобідка

Продовжується ремонт під’їзної дороги до села Слобідка

Продовжується ремонт під’їзної дороги до села Слобідка. На даний час виконуються роботи по ямковому ремонту, зокрема нанесення асфальтобетонного покриття. Дані роботи проводить дорожня фірма ТОВ «БК «Євротрансбуд» м. Калуш, яка виграла тендер, оголошений міською радою. Після завершення ремонту дороги підрядна організація переходить на ремонт дороги Торговиця-Топорівці.

17:22 18.06.2021

Привітали дільничних офіцерів поліції

Привітали дільничних офіцерів поліції

   Щороку 18 червня в Україні відзначають День дільничного офіцера поліції.    З цієї нагоди працівників Городенківського відділення поліції привітав секретар виконавчого комітету міської ради Любомир Музичка та відзначив кращих грамотами міського голови.    Професія дільничного заслуговує великої шани і подяки, бо це ключова фігура у правоохоронній системі.

17:06 18.06.2021

Відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня медичного працівника

Відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня медичного працівника

   Сьогодні в Палаці культури відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня медичного працівника.     Міський голова Богдан Кобилянський подякував медичним працівникам за високий професіоналізм у боротьбі з СОVID-19 та побажав міцного здоров’я і впевненості в кращому майбутньому.     Бути лікарем – благородне покликання, яке під силу не кожному. Бути лікарем – це розділяти людський біль і переживання, вміти знаходити потрібні слова у найважчих ситуаціях, щиро співчувати й вірити у чудо. Бути лікарем – це ризикувати собою заради інших.     Під час урочистого заходу, за сумлінну працю Почесними грамотами міського голови нагороджено кращих медичних працівників.

16:53 18.06.2021

Засідання комісії

Засідання комісії

Відбулося засідання постійної комісії із питань земельних відносин, природокористування, планування території. Під час засідання комісією було розглянуто 67 питань порядку денного: - Про надання дозволів на складання проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та на складання технічної документації із землеустрою, щодо відведення безоплатно у власність земельних ділянок. - Про затвердження містобудівної документації по населених пунктах. - Про затвердження проектів землеустрою та технічних документацій та передачі безоплатно у власність земельних ділянок. - Про надання в оренду земельних ділянок. - Про підготовку земельних ділянок, які будуть виставлені на земельні торги (аукціон). Депутати внесли поправки у проєкти рішень та 5 питань з порядку денного зняли на довивчення. За результатами засідання депутати рекомендували внести 62 проєкти рішень на розгляд чергової 8 сесії міської ради, що відбудеться 25 червня 2021 року.

13:09 18.06.2021

Шановні дільничні офіцери поліції!

Шановні дільничні офіцери поліції!

    Вітаю Вас з професійним святом – Днем дільничного офіцера поліції!    Щиро бажаю Вам міцного здоров’я, особистого щастя, благополуччя, достатку та злагоди у ваших родинах, духовного піднесення на довгі роки та успіхів у роботі.    Нехай професійне свято додасть Вам натхнення та невичерпної наснаги в почесній правоохоронній діяльності на благо нашої громади.    І нехай Ваша мужня і самовіддана праця знаходить щиру вдячність і довіру в серцях громадян. З повагою Міський голова                                                                  Богдан Кобилянський

08:14 18.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень