Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Новини

Дата: від до Скинути

До відома жителів громади!

До відома жителів громади!

16 червня 2021 року відбудеться виїзний прийом громадян та зустріч із жителями населених пунктів з керівником громади Богданом Кобилянським: • о 10.00 год. у с. Слобідка • о 15.30 год. у с. Глушків Зустріч проводитиметься у приміщенні будинку культури.

11:45 14.06.2021

До відома пенсіонерів !

До відома пенсіонерів !

Майже три місяці поспіль українських пенсіонерів тримала в напрузі прийнята за ініціативи ПФУ та Мінсоцполітики Кабінетом Міністрів України Постанова №277 від 29.03.2021 року «Про додаткові заходи щодо організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів у межах України». Завдяки підтримці Президента України і Прем’єр-міністра, спільним зусиллям генерального директора Укрпошти Смілянського І.Ю., небайдужих губернаторів, народних депутатів та місцевих очільників, а також численним скаргам пенсіонерів на адресу КМУ нам вдалося домогтися скасування обов’язкового переведення виплати пенсії та соціальної допомоги на карткові рахунки з вересня 2021 року, як це раніше було визначено.

10:56 11.06.2021

Ремонтні роботи

Ремонтні роботи

Продовжується ремонт під’їзної дороги до села Слобідка. На даний час виконуються роботи по ямковому ремонту, зокрема нанесення асфальтобетонного покриття. Дані роботи проводить дорожня фірма ТОВ «БК «Євротрансбуд» м. Калуш, яка виграла тендер, оголошений міською радою.

12:27 09.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень