Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулася легкоатлетична естафета

Відбулася легкоатлетична естафета

      07 травня 2021 року відбулася легкоатлетична естафета серед здобувачів освіти ЗЗСО І-ІІІ ступенів, присвячена Дню пам’яті та примирення.      Даний захід проведено з метою масового залучення учнівської молоді до систематичних занять фізкультурою і спортом, подальшого розвитку масових видів спорту.     У заході взяло участь 130 здобувачів освіти із 13 освітніх закладів. Всі команди гідно представили свої освітні заклади. Перемогу здобули команда Чортовецької ЗОШ І-ІІІ ступенів – 3-тє місце, команда Городенківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 – 2-ге місце, команда Городенківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 – 1-ше місце.     Відділ освіти висловлює подяку керівникам освітніх закладів, вчителям фізкультури, учасникам естафети за добру підготовку до даного спортивного заходу.

12:02 07.05.2021

Шановна громадо!

Шановна громадо!

Щиро вітаю усіх із найсвітлішим весняним святом — Великоднем! Зичу міцного здоров’я, Великодньої радості, Божого благословення, І найголовніше — миру в Україні! Христос Воскрес!

16:38 01.05.2021

Дотримуйтесь карантинних обмежень під час святкування Великодня

Дотримуйтесь карантинних обмежень під час святкування Великодня

    Враховуючи складну епідемічну  ситуацію на Прикарпатті та в Україні у зв’язку із поширенням коронавірусної інфекції, Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області закликає керівників релігійних організацій та церков, священнослужителів та вірян максимально дотримуватися офіційно запроваджених Урядом України правил карантину, аби не наражати себе, своїх близьких та друзів на небезпеку.

11:30 30.04.2021

Благоустрій на території міського парку

Благоустрій на території міського парку

Сьогодні в рамках Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» було проведено благоустрій на території міського парку. Працівниками апарату міської ради та структурних підрозділів проведено роботу з очищення територій від сміття. Закликаємо мешканців міста і громади не смітити, щоб наші зони відпочинку були чистими та охайними.

16:43 27.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень