A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Новини

Дата: від до Скинути

На Прикарпатті розгортають мобільний шпиталь

На Прикарпатті розгортають мобільний шпиталь

На базі Богородчанської центральної районної лікарні розгортають мобільний шпиталь ДСНС України на 120 місць. Як розповів голова облдержадміністрації Андрій Бойчук, у зв’язку з ростом захворюваності на COVID-19 обласна влада вживає всіх необхідних заходів щодо збільшення ліжко-місць для хворих на цю недугу. "Завдяки оперативному реагуванню керівництва держави область отримала значну підтримку в підсиленні обладнанням та іншим майном, що дає можливість збільшити кількість місць для лікування хворих на коронавірус. Ми розгортаємо мобільний шпиталь з можливістю розмістити 120 пацієнтів. Загалом же у найближчий час завдяки долученню нових закладів, розширенню діючих та функціонуванню мобільного шпиталю буде створено 730 ліжко-місць для хворих на COVID-19", - повідомив Андрій Бойчук.

09:37 22.02.2021

Міжнародний день рідної мови

Міжнародний день рідної мови

Сьгодні – Міжнародний день рідної мови, свято української мови – одного з найцінніших надбань, які створили і залишили наші попередники. Мова є душею нації, її генетичним кодом, у її глибинах народилося багато з того, чим може гордитися наш народ. Сучасний світ знає, що державність мови є універсальною формою об’єднання людей в одне ціле, в один народ. Наша рідна мова – важливий чинник самовизначення українського народу, надійна основа розвику країни. Вітаю всіх з міжнародним днем рідної мови. Нехай материнське слово буде для всіх нас оберегом!     Міський голова                                                          Богдан Кобилянський

09:06 21.02.2021

В Івано-Франківській області діятиме «червоний» рівень карантину

В Івано-Франківській області діятиме «червоний» рівень карантину

Івано-Франківська обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  з 22 до 28 лютого запроваджує на території регіону карантину "червоного" рівня через стрімке поширення коронавірусу.

15:13 18.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень