A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

ВІТАННЯ

День пам’яті воїнів-інтернаціоналістів, День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

   Сьогодні День вшанування учасників бойових дій на території інших держав – військових, які з честю та гідністю виконували свій обов’язок у горах Афганістану, пустелях Іраку, при врегулюванні конфлікту в Югославії та в інших гарячих точках світу.      У цей день ми схиляємо голови перед пам’яттю загиблих героїв і віддаємо данину пошани вам, воїни – інтернаціоналісти, які з честю виконали свій військовий обов’язок. Ваш подвиг - це приклад справжньої самовідданості, патріотизму, чесності, високого морального духу.      З глибокою шаною згадуємо всіх наших співвітчизників, які загинули під час виконання військового обов'язку за межами України, з особливим болем згадуючи війну в Афганістані. Пам'ять про кожного полеглого є для нас святою. Низько схиляємо голови та довічно пам’ятатимемо кожного, хто віддав своє життя.      Зичимо всім незламної волі, надійного родинного тилу, міцного здоров'я, щастя і добробуту, звершення всіх мрій і побажань.  

09:54 15.02.2024

29 січня – День пам’яті Героїв Крут

Крути – одна з трагічних і водночас легендарних сторінок в історії України. Українці щороку вшановують пам’ять молодих борців за волю, полеглих під залізничною станцією Крути. Ця битва стала символом героїзму та відданості Українській державі та національній ідеї, а її дата – 29 січня 1918 року – днем національної трагедії. Це не лише день скорботи за загиблими молодими українськими патріотами, а й день величі духу української нації. Жертовності та героїзму Крут забути неможливо. "Вони померли, щоб ми жили..."

09:43 29.01.2024

Ті, хто врятували світ...

14 грудня - День ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС. У цей день ми віддаємо данину поваги і пам'яті тим безстрашним людям, які своїм життям, своїм здоров'ям врятували не один мільйон від страшних наслідків найбільшої світової техногенної катастрофи - аварії на ЧАЕС. Розуміючи, що ризикують здоров'ям і своїм життям, ліквідатори рятували людство і в перші дні катастрофи, і багато років після неї, зводячи захисні споруди. Низький вам уклін! Світла пам‘ять загиблим!  

08:40 14.12.2023

Вітання міського голови Богдана Кобилянського з Днем місцевого самоврядування!

Щиро вітаю депутатів, працівників та ветеранів органів місцевого самоврядування!    Сьогодні, 7-го грудня, наш професійний день. Війна об’єднала працівників місцевого самоврядування навколо спільної мети – стати надійним тилом для наших воїнів, опорою для внутрішньо переміщених осіб та надійним захистом для всього населення громади.    Вже другий рік поспіль ми відзначаємо наш день у найскладніший період в історії незалежної України. Нашу святу українську землю топче і нищить московська орда. Багато представників місцевого самоврядування зі зброєю у руках захищають Україну, приміщення органів місцевого самоврядування перетворилися на волонтерські центри.    В цей день я хочу подякувати всім, хто має причетність до цієї дати: громадським активістам, ветеранам та працівникам органів місцевого самоврядування за спільну роботу задля добробуту людей.    Нехай професійність та досвід, творче ставлення до виконання своїх обов’язків сприяють розбудові й розвитку інституту місцевого самоврядування, зміцнення авторитету нашої держави в європейській спільноті і у всьому демократичному світі, додасть сили в боротьбі з окупантом!    Нехай усі життєві негаразди обходять стороною, щира людська вдячність та повага будуть нагородою за вашу нелегку працю, а любов та підтримка ближніх зігрівають серця серед щоденних турбот!    Тож бажаю всім здоров'я, миру, злагоди, активної громадянської позиції та єдності на шляху розбудови нашої Городенківської громади.  

09:24 07.12.2023

Вітання міського голови Богдана Кобилянського із Днем Збройних Сил України!

   Щиро вітаю наших військовослужбовців із Днем Збройних Сил України!    Ви обрали шлях воїнів. У жорстоких боях ви відважно б'єтеся за Україну, Незалежність і волю. Ви – абсолютні Герої. Ви зупиняєте ворожу навалу і з перших днів повномасштабного наступу поховали міф про непереможність російської армії. З тих пір і до нині весь світ захоплено і з надією дивиться на вас.     Другий рік поспіль День Збройних Сил України ми зустрічаємо в умовах воєнного стану, а тисячі офіцерів і солдатів, серед яких багато наших земляків, ризикуючи своїм життям, стоять на варті миру, захищають нашу Батьківщину, національну безпеку і наші життя. Саме у цей складний час ми, як ніколи, чітко усвідомлюємо, що сильна держава починається із сильної армії, яка є нашою справжньою національною гордістю.     За вашими плечима мільйони українців, які відчувають повагу, віру й любов до кожного українського воїна.     У цей день ми всі схиляємо голови перед пам’яттю тих, хто загинув у війні з російським агресором. Вічна слава Героям, які віддали своє життя за Перемогу України. Це буде перемога кожного і кожної, хто не залишить і сліду на українській землі від армії окупанта. Це буде перемога всього нашого народу. Це буде перемога Збройних Сил України.    Вітаю зі святом і дякую за все! Бажаю міцного здоров'я, незламного духу у відстоюванні Незалежності і територіальної цілісності України. Ви - наша гордість! Дякуємо, що захищаєте! Слава ЗСУ! Слава Україні!

08:00 06.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень