A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

ВІТАННЯ

Привітання міського голови Богдана Кобилянського з Днем Святої Трійці !

   День Святої Трійці – одне з головних християнських свят.Традиційно цей день вважається початком історії церкви, коли Господь відкрив апостолам повноту своєї слави у триєдинствi: Бога-Отця, Бога-Сина i Святого Духу. Цієї світлої днини разом зі свіжою зеленню в наші домівки входить висока Божа благодать.

08:00 04.06.2023

Вітання міського голови Богдана Кобилянського

Вітаю всіх учасників освітнього процесу зі святом Останнього дзвоника. Сьогодні ми перегортаємо ще одну сторінку славного освітянського літопису Городенківщини! Через війну в країні цей навчальний рік був складним для всіх нас. Але головне, що ми вистояли — навчалися, працювали і кожний своєю працею наближав перемогу. Дякую педагогам та батькам за турботу, навчання та виховання дітей. Саме завдяки вашим старанням ми маємо свідому, культурну та освічену націю. Цей день особливий для наших випускників. Останній дзвоник 2023 року для вас є останнім дзвоником шкільного дитинства і початком нового етапу в житті. Нехай вам щастить у всіх ваших починаннях. І хай ваша дорога буде мирною та спокійною, сповненою добрих та чистих емоцій, без горя і сліз. Бажаю всім міцного здоров’я, добра, любові, мирного неба та незламної віри у Перемогу! Слава Україні! Героям Слава!  

08:31 31.05.2023

23 травня - День Героїв України!

   Сьогодні, 23 травня в Україні відзначають День Героїв.   Це день пам'яті всіх українців, які присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України, це свято величі духу українських вояків – борців за волю України та є символом незламності української нації.    Щодня ми доводимо всьому світу, що українці – не лише творці своєї власної історії, а й творці нової історію Європи та світу.    У цей день ми згадуємо загиблих борців та вшановуємо живих героїв, особливі слова вдячності складаємо ветеранам національно-визвольних змагань, а також бійцям Збройних Сил України – справжнім творцям сучасної держави, які сьогодні слугують взірцем Української Нації.    Низько схиляємо голови та вшановуємо пам'ять героїв Небесної Сотні та сучасної кровопролитної російсько-української війни. Пам’ятаймо: лише той народ вартий власної держави, який береже пам'ять про своїх синів і дочок, що віддали життя за свободу України.    Ми пам'ятаємо наших Героїв давнини та схиляємо голови перед їхніми подвигами. Ми дякуємо Героям сучасним, які боронять нашу землю і людей від московської орди!    Слава Україні!    Героям Слава!  

09:47 23.05.2023

Ваше Преосвященство, дорогий Владико Юліане!

   Прийміть щирі вітання від Городенківської громади в день Вашого народження!    Вже другий рік поспіль Ви зустрічаєте свій День народження у розпал війни з російським агресором, у надзвичайно складний для нашої України час.   Проте, вважаємо, що у житті кожної людини є світлі моменти до яких ми повертаємося щороку – насамперед це День народження.   Преосвященний владико Юліане, з особливим теплом і любов’ю вітаємо Вас із Днем Народження та Днем Тезоіменитства.   Бажаємо Вам, дорогий Архіпастирю, наснаги й сил у цьому нелегкому протистоянні, непохитної віри у те, що Україна отримає переможний мир, а всі зусилля нашого народу та його духовних провідників будуть спрямовані на відновлення миру, віри, надії та любові в душах українців.    Віримо в Перемогу, молимось і працюємо задля неї.    Многая літ Вам, Преосвященний Владико Юліане!    Міський голова Богдан Кобилянський. Коломийська Єпархія Православної Церкви України  

08:59 29.03.2023

14 березня в Україні відзначають День Українського добровольця

   Сьогодні, 14 березня, в Україні відзначають День українського добровольця! У цей день хочемо подякувати людям, які за покликом серця стали на захист своєї Батьківщини від окупантів.    Саме в цей день у 2014 році на тренувальну базу в Нових Петрівцях з Майдану Незалежності вирушили перші 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану для формування першого добровольчого батальйону. Чоловіки й жінки самоорганізувалися та вирушили на схід України – на захист нашої держави та її суверенітету.    Сьогодні вільний та героїчний український народ знову захищає свою землю від ворога.    Десятки тисяч добровольців стоять на смерть заради перемоги над московським агресором. По всій країні розгорнута система територіальної оборони, створена міцна мережа добровольчих формувань територіальних громад, які разом із ЗСУ боронять міста та села України.    Добровольці - це гордість нації, завдяки їхній мужності, відданості національним інтересам і щирому патріотизму вдалося зупинити російського агресора, дати змогу мобілізувати сили в тилу й озброїти армію. Дякуємо нашим Героям, які боронять рідну землю! Вічна пам’ять загиблим Героям-добровольцям!    Слава Україні! Героям Слава!  

08:51 14.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень