A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

ВІТАННЯ

Вітання міського голови Богдана Кобилянського з Днем Гідності та Свободи!

      Щиро вітаю мешканців Городенківської громади з Днем Гідності та Свободи!   Дев’ять років тому, в українців спробували забрати нашу свободу, нас намагалися позбавити гідності, кинути нашу державність під ноги московському окупанту. Але українська нація повстала і перемогла.    Революція Гідності остаточно перетворила український народ в Українську націю! І просто зараз, під гаслом: «Вистояли на Майдані - переможемо у війні», наші Герої нищать московську нечисть крок за кроком звільняючи від окупантів нашу Богом дану землю. Вклоняємося жертовності Героїв Небесної Сотні, імена яких навіки вписані в історію УкраїниВічна пам’ять усім захисникам, які віддали життя за нашу Україну!  

09:51 21.11.2022

Привітання міського голови Богдана Кобилянського з Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва

   9 листопада ми відзначаємо Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва. Це професійне свято людей, які присвятили себе благородній справі — відтворювати, зберігати та примножувати безцінні духовні скарби нашого народу.     Цей складний рік війни приніс важкі випробування для всіх нас, але разом з тим об’єднав, згуртував та зробив духовно міцнішими. Сьогодні культура є одним з вирішальних важелів національного відродження. Дорогі працівники культури, ви формуєте духовність, почуття національної гідності, взаємного порозуміння та злагоди в суспільстві. Сьогодні кожен із вас знаходиться ще і на волонтерському фронті.    Нехай це свято подарує вам душевну злагоду, натхнення в роботі заради утвердження на землі ідеалів Добра, Любові і Краси! Низький уклін за вашу святу місію – зберігати, творити та примножувати національну культуру.     Хай ніколи не згасає творчий вогник у Ваших серцях!

10:04 09.11.2022

Привітання міського голови Богдана Кобилянського з Днем української писемності та мови

    Мова була і є найважливішим символом нашої боротьби за свободу. Розповсюджуючи та вшановуючи українську мову, ми відстоюємо інтереси власної держави. Це важливий чинник самовизнання нації, надійна основа розвитку країни, загартована багатовіковою історією та відточена творчістю найталановитіших українських письменників, які звеличували її і несли у світ рідне Слово!    Українську мову обмежували, забороняли і відміняли впродовж останніх чотирьох сторіч аж 134 рази, офіційно - циркулярами, указами, законами, анафемами. Та нація вистояла, понівечена культура продовжує розвиватися, а українською мовою говорять мільйони людей.    Ми повинні пишатися державною мовою, берегти її та розвивати! Можна знати багато мов, та знання рідної – святий обов’язок кожного українця! Під час війни як ніколи стало зрозуміло: мова — також наша зброя.    Нам, українцям, потрібно утверджувати нашу рідну мову, щоб цей нетлінний скарб служив єднанням між поколіннями, возвеличував Україну та українців.  

09:08 09.11.2022

Привітання міського голови Богдана Кобилянського з Днем працівників соціальної сфери

    Вітаєю працівників соціальної сфери із професійним святом!   Цьогоріч з початком повномасштабного вторгнення російського загарбника перед соціальними працівниками постали нові виклики, адже вони надають допомогу всім хто її потребує, зокрема, людям, які перебувають у складних життєвих обставинах, що втратили житло, роботу та тимчасово переїхали з окупованих територій держави.     Ваша турбота, гуманність та людяність, а іноді й звичайна усмішка дарують такі необхідні кожній людині - віру, надію, захист та впевненість.    Щиро дякую усім соціальним працівникам, які щодня своєю невтомною працею підтримують людей, які опинилися в складних ситуаціях.    Бажаю кожному з Вас, перш за все, миру, міцного здоров’я та витримки у сьогоднішніх випробуваннях, невичерпної енергії для добрих справ і прагнень.  

09:00 06.11.2022

Привітання міського голови Богдана Кобилянського із 104-ю річницею створення Західноукраїнської Народної Республіки

   Сьогодні Україна відзначає надзвичайно важливу подію, 104 роки тому, 1 листопада, у Львові почалося Листопадове повстання, завдяки якому було проголошено Західно-Українську Народну Республіку.    Акт проголошення ЗУНР став важливою ланкою процесу, який завершився створенням єдиної соборної України. Цей день на довгі роки став одним із символів боротьби українського народу за свободу і незалежність.    Вшановуючи пам’ять творців Західно-Української Народної Республіки, усвідомлюємо, що приклад їхнього служіння Богові та Україні і через століття передався нашому теперішньому поколінню українських героїв, які у війні з Росією дивують увесь світ своїм героїзмом та мужністю. Нам знову доводиться відстоювати Незалежність надзвичайно дорогою ціною. Та незламність і дух наших воїнів не залишають агресорові жодного шансу нас перемогти.     Зараз, як ніколи, в умовах війни, важливими для нас є ідеали незалежності Української Держави і єдності української нації. Україна у нас єдина, і ми її нікому не віддамо!    Вічна слава Героям, які віддали свої життя за Україну, за її волю, за честь, за славу, за народ! Слава Україні! Героям слава!

09:37 01.11.2022

Вітання з Днем рятівника

День рятівника — свято, яке відзначається в Україні щорічно 17 вересня. Щиро вітаємо рятівників, працівників цивільного захисту та пожежної охорони з професійним святом – Днем рятівника! Важко переоцінити важливість і значущість вашої справи, яку кожен день, кожну годину виконуєте, ризикуючи власним життям нарівні із ЗСУ працюєте на нашу Перемогу. Це ви, за першим сигналом готові негайно вирушити в епіцентр будь-яких подій, безстрашно гасити пожежі, рятувати та ліквідовувати. Це ви, розбираєте завали, розвозите воду та продукти населенню до бомбосховищ, піротехнічні підрозділи знешкоджують артилерійські боєприпаси, що не розірвались, проводите евакуаційні заходи, обіймаєте та тихо говорите “ми переможемо”! Стикаючись з дня в день з бідою, ви не черствієте душею, зберігаєте в собі готовність до самопожертви. Результат цієї роботи – сотні врятованих життів. Зичимо вам здоров`я, добробуту у родинах, сил та енергії для подальших успіхів у вашій небезпечній та відповідальній праці. Дякуємо за відвагу та героїзм!  

08:00 17.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень