A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Новини

Дата: від до Скинути

Анонси відзначення Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України

Анонси відзначення Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України

Анонси відзначення Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України: 23 серпня – День Державного Прапора України 9:00 – Богослужіння у храмах громади. 10:00 – Урочисте підняття прапора на Майдані Незалежності м. Городенка. 24 серпня – День Незалежності України 10:00 – Богослужіння у храмах громади. 11:30 – Флешмоб «Ми діти твої, Україно!» 12:00 – Урочистості з нагоди Дня Незалежності в Палаці культури м.Городенка.

14:25 18.08.2023

Оголошення про початок процедури розгляду пропозицій громадськості до проекту містобудівної документації

Оголошення про початок процедури розгляду пропозицій громадськості до проекту містобудівної документації

Городенківська міська рада повідомляє про початок процедури розгляду пропозицій громадськості до проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки по вулиці Данилюка 2а,б,в,г в с. Рашків Городенківської територіальної громади Коломийського району Івано-Франківської області» з метою визначення параметрів забудови земельної ділянки (нове будівництво нежитлового приміщення (ангару) для зберігання с/г техніки) розроблений на підставі рішення Городенківської міської ради № 1605-27/2023 від 29.06.2023р. Детально ознайомитись із проектом, графічними матеріалами, подати пропозиції можна за адресою: м. Городенка, вул. Богуна,11 в період з 17.08.2023 р. по 15.09.2023 р. у робочий час. Публічна презентація проводитиметься 19.09.2023 р. о 11:00 год. в приміщенні залу засідань Городенківської міської ради.                

13:55 18.08.2023

Засідання оргкомітету з питань організації та підготовки до Дня Державного прапора, Дня Незалежності України та Дня міста

Засідання оргкомітету з питань організації та підготовки до Дня Державного прапора, Дня Незалежності України та Дня міста

Сьогодні відбулося засідання організаційного комітету з підготовки до Дня Державного прапора, Дня Незалежності України та Дня міста. Очолив засідання міський голова Богдан Кобилянський. Під час засідання присутні попередньо визначилися із заходами, які відбуваються у ці дні в громаді. Міський голова наголосив, що як і торік, цьогоріч через війну з росією у громаді не планується святкових заходів. Натомість усі заходи, які відбуватимуся, матимуть патріотичне забарвлення з благодійною складовою, спрямованою на збір коштів для ЗСУ. Також оргкомітет спланував усі заходи таким чином, аби уникнути масових скупчень людей і щоб у разі тривоги була можливість усім перейти до укриття.  

11:50 18.08.2023

Навчання членів Добровольчого формування територіальної громади

Навчання членів Добровольчого формування територіальної громади

У Городенківській громаді відбулося навчання цивільного населення з домедичної підготовки та будови стрілецької зброї. Інструктори Коломийського ДФТГ та ТРО Ольга Долбиш та Іван Дмитерко детально розповіли як поводитися зі зброєю та надавати першу медичну допомогу. На навчальному заході були присутні командир Коломийського ДФТГ Володимир Мисак та командир Городенківського ДФТГ Микола Дмитрук. У сучасних реаліях знання отримані на таких інструктажах є безцінними, адже не відомо коли вони можуть знадобитися.

16:46 16.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень