A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Новини

Дата: від до Скинути

Допомога для внутрішньо переміщених осіб

Допомога для внутрішньо переміщених осіб

Завдяки співпраці з місцевою асоціацією органів місцевого самоврядування, "Агенція розвитку ОТГ Прикарпаття", «Буковинською агенцією ініціатив та розвитку» спільно з недержавною гуманітарною організацією Action Against Hunger (ACF) відбулася видача продуктових наборів для внутрішньо-переміщених осіб, які мешкають на території нашої громади. 100 наборів, які складаються з круп, олії, цукру, варення та інших продуктів харчування роздали людям, які через війну змушені були покинути свої домівки. Action Against Hunger (ACF) – недержавна гуманітарна організація, що бореться з голодом в усьому світі понад 40 років. Дякуємо ACF за співпрацю та підтримку внутрішньо переміщених осіб.

20:31 23.08.2023

Шкільне приладдя для дітей полеглих Героїв

Шкільне приладдя для дітей полеглих Героїв

Останні літні дні добігають кінця, невдовзі вересень покличе учнів за парти. До школи скоро підуть і діти полеглих Героїв, які поклали життя за волю та Незалежність України. Перший заступник міського голови Андрій Цюмпала, начальниця Служби у справах дітей Оксана Боднарчук та отець-декан Ігор Левицький вручили дітям загиблих воїнів подарунки. Рюкзачки з канцелярією отримали двоє першачків, ще шестеро школярів отримали пакунки з шкільним приладдям, яке стане у нагоді в новому навчальному році. Канцелярія та шкільне приладдя придбані коштом міської ради.  

15:22 23.08.2023

На Городенківщині відзначили День Державного Прапора

На Городенківщині відзначили День Державного Прапора

Сьогодні, 23 серпня, у місті Городенка відбулося урочисте підняття Державного Прапора України з виконанням Державного Гімну з нагоди Дня Державного Прапора. Право урочисто підняти синьо-жовтий стяг мали наші земляки, військові, які пройшли горнило війни. Розпочалися урочистості хвилиною мовчання за загиблими Героями та усіма українцями, котрі стали жертвами війни, розгорнутої росією на території України. Отці-декани Ігор Левицький та Богдан Мороз відправили молебень за Україну, за її військових та якнайшвидшу Перемогу. Міський голова Богдан Кобилянський привітав присутніх із Днем Державного Прапора та наголосив, що у всі часи державний прапор священний – адже українці вже не раз віддавали та віддають до нині за нього своє життя. Присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять всіх Героїв, які захищали Україну в минулому та боронять її сьогодні в російсько-українській війні. Ми дякуємо кращим синам і дочкам, котрі захищають нашу країну від окупанта, під синьо-жовтим знаменом. ! Слава Україні! Героям Слава!  

12:06 23.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень