A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Новини

Дата: від до Скинути

Ремонтні роботи з заміни газопроводу

Ремонтні роботи з заміни газопроводу

По вул.Івана Богуна, в м. Городенка розпочалися ремонтні роботи з заміни газопроводу середнього тиску. Планується замінити 75 метрів газової труби, яка перебуває у аварійному стані. Роботи здійснюють працівники Городенківського відділення АТ«Івано-Франківськгаз», коштом державного бюджету, згідно інвестиційної програми. АТ«Івано-Франківськгаз», коштом державного бюджету, згідно інвестиційної програми.

16:32 06.09.2023

ПРОВЕЛИ В ОСТАННЮ ПУТЬ МУЖНЬОГО ГЕРОЯ, ВІРНОГО СИНА УКРАЇНИ!

ПРОВЕЛИ В ОСТАННЮ ПУТЬ МУЖНЬОГО ГЕРОЯ, ВІРНОГО СИНА УКРАЇНИ!

Сьогодні у селі Михальче попрощалися та провели в останню дорогу нашого Захисника, Григор'єва Івана Володимировича, який віддав найцінніше – своє життя, за свободу і незалежність нашої Держави. Провести мужнього сина України прийшли його односельці, священнослужителі, військовослужбовці, керівництво громади, побратими, однокласники, друзі, найближчі та найрідніші люди. Сьогодні сумуємо і плачемо усі, бо втратили мужнього воїна. Наш Захисник Іван показав нам приклад справжнього патріота, приклад хоробрості і відваги, він чесно і до кінця виконував свій обов’язок воїна і громадянина, віддавши життя за вільне майбутнє у Незалежній, Богом благословенній Україні. Наш Герой назавжди залишиться у наших серцях! Слава Україні! Вічна Слава нашим Героям!  

13:40 06.09.2023

«Мости довіри»

«Мости довіри»

В рамках ініціативи «Мости довіри», яку започаткували в Програмі ULEAD з Європою в Івано-Франківській області, представники Галицької, Долинської та Городенківської територіальних громад упродовж 5 днів вивчали досвід данського муніципалітету Гульборгсунн. Основна мета навчального візиту – вивчення досвіду щодо співпраці з громадянами, бізнесом та міжмуніципального співробітництва. Представники прикарпатських громад ознайомилися з роботою місцевих асоціацій, бізнес-структур, центрів розвитку та інших комунальних установ. Представником Городенківської громади була Керуючий справами виконавчого комітету Галина Дідич. Вивчався й розвиток підприємництва та залучення інвестицій. Зазначимо, що цей блок буде одним із основних, оскільки Гульборгсунн має значні успіхи у цьому напрямку.  

16:06 05.09.2023

Продовжуємо допомагати ЗСУ!

Продовжуємо допомагати ЗСУ!

Сьогодні волонтерам передали захисний військовий шолом, придбаний за кошти виручені з продажу гільз розписаних вручну. Твори мистецтва з гільз від бойових снарядів створювала майстриня Наталія Марінова. За три лоти продані Молодіжна рада Городенки на інтернет-аукціоні виручили 10 000 грн, за 8 500 придбано шолом для нашого захисника. Решту коштів також підуть на потреби ЗСУ. Дякуємо нашим воїнам за можливість жити та працювати! Слава Україні! Героям Слава!

14:19 05.09.2023

Городенківська громада віддала шану Герою!

Городенківська громада віддала шану Герою!

Сьогодні мешканці Городенківської громади на колінах зустріли нашого Захисника Івана Григор'єва, уродженця села Михальче, який загинув, захищаючи Україну від російського агресора. Біля каплиці Покрови Пресвятої Богородиці "Всіх Воїнів" м.Городенка священнослужителі громади відправили поминальну панахиду за загиблим воїном. У скорботі та молитві низько схиляємо голови, вшановуючи пам'ять вірного сина України. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме до Царства Небесного. Вічна пам‘ять Захиснику України. Тіло полеглого Героя перебуватиме у місцевому храмі. Панахида розпочнеться сьогодні о 18:00 год. Церемонія прощання з Героєм розпочнеться 6 вересня о 10:00 год. Герої не вмирають! Слава Україні! Героям Слава!  

14:05 05.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень