A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Новини

Дата: від до Скинути

Ремонт дороги

Ремонт дороги

Завершились ремонтні роботи дороги по вул. Довбуша, що біля КНП «Городенківська БЛІЛ». Опісля демонтажу бордюрів та старого покриття відбувся ремонт даної дороги асфальтобетоном, оскільки вона перебувала в аварійному стані. Ремонт цієї дороги є необхідним, адже щодня цим маршрутом до лікувального закладу рухаються карети швидкої допомоги та сотні пацієнтів.

19:52 15.08.2023

Городенківська громада віддала шану Герою!

Городенківська громада віддала шану Герою!

Сьогодні мешканці Городенківської громади на колінах зустріли нашого Захисника Василя Снігірьова, мешканця села Чернятин, який загинув, захищаючи Україну від російського агресора. Біля каплиці Покрови Пресвятої Богородиці "Всіх Воїнів" м.Городенка священнослужителі громади відправили поминальну панахиду за загиблим воїном. У скорботі та молитві низько схиляємо голови, вшановуючи пам'ять вірного сина України. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме до Царства Небесного. Вічна пам‘ять Захиснику України. Тіло полеглого Героя перебуватиме у батьківському домі. Панахида розпочнеться сьогодні о 18:00 год. Церемонія прощання з Героєм розпочнеться 16 серпня о 10:00 год. Герої не вмирають! Слава Україні! Героям Слава!  

12:56 15.08.2023

З почестями зустрінемо Героя!

З почестями зустрінемо Героя!

Сьогодні, 15 серпня 2023 р., о 12:00 год. просимо прийти до каплиці Покрови Пресвятої Богородиці «Всіх Воїнів» у м. Городенка (біля військкомату) гідно віддати шану Герою, Снігірьову Василю Миколайовичу, мешканцю села Чернятин, який загинув у бою, захищаючи всіх нас та рідну землю від московської орди. Біля каплиці Покрови Пресвятої Богородиці священнослужителі громади відправлять поминальну панахиду. Про чин похорону та церемонію прощання повідомимо додатково.  

08:55 15.08.2023

«Граємо заради перемоги»

«Граємо заради перемоги»

Вчора на стадіоні «Колос» відбувся матч Чемпіонату серед аматорів на якому за перемогу змагалися команди НК «Пробій» (Городенківська громада) та ФК «Агрон» (Великогаївська ОТГ). Вже традиційно під час матчу вихованці Городенківського ЦДЮТ серед вболівальників зібрали кошти в сумі 6440 грн. Кошти зібрані під час майбутнього матчу об`єднають та передадуть на лікування пораненому захиснику, мешканцю нашої громади. Фотозвіт опублікуємо згодом.

10:59 14.08.2023

У Городенківській громаді організували та провели заходи до Дня Молоді

У Городенківській громаді організували та провели заходи до Дня Молоді

Розпочався день турніром із паркового волейболу, де за перемогу змагалися місцеві команди та гості із Коломиї. Згодом відбувся шаховий турнір, який зібрав за шаховими дошками 20 учасників, які змагалися у двох віковий категоріях, до 14 років та 14+ . Інтелектуально-розважальна вікторина “INTELLECT QIUZ”, яка складається з цікавих запитань різноманітного характеру з усіх можливих галузей знань також зібрала інтелектуальну молодь. Переможці та призери вікторини нагороджені цінними призами. Закінчився день молоді, переглядом українського фільму під відкритим небом в місцевому парку. Заходи до Дня молоді в громаді організовано відділом проєктів, міжнародного співробітництва, молоді та туризму й молодіжною радою. Щиро вдячні нашим захисникам за можливість провести цей захід, адже молодь, це наше майбутнє! Дякуємо ЗСУ за кожен новий день!  

09:46 14.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень