A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Новини

Дата: від до Скинути

Коментар т.в.о. начальника Відділення поліції №2 ( м.Городенка) Сергія Смижука

Коментар т.в.о. начальника Відділення поліції №2 ( м.Городенка) Сергія Смижука

Сьогодні на сесії міської ради перед присутніми виступив т.в.о начальника Відділення поліції √2 ( м.Городенка) Сергій Смижук. Правоохоронець розповів про вчорашній інцидент, що стався по вул. Володимира Великого, 63. Як розповів Сергій Михайлович вчора о 8:15 год. надійшло повідомлення на лінію 102 від мешканки Городенки. На місце одразу виїхав екіпаж поліції, розпитавши жінку, та зафіксувавши її покази, правоохоронці зайшли до будівлі. Шість немісцевих громадян, які перебували там, одразу ж припинили зібрання, та покинули будівлю. Таким чином поліцейські запобігли конфлікту. На ім'я т.в.о начальника поліції надійшло звернення від міської ради, про подальший контроль ситуації навколо релігійної організації, яка збирається на цій приватній території. Користуючись нагодою Сергій Смижук застеріг мешканців громади щодо самосуду і запевнив, що поліція вирішить ситуацію законним шляхом. Міський голова Богдан Кобилянський наголосив, що добрим знаком є те, що громада не є байдужою та гостро реагує на такі прецеденти.  

19:09 03.08.2023

Засідання сесії міської ради

Засідання сесії міської ради

Сьогодні відбулася двадцять восьма сесія Городенківської міської ради восьмого демократичного скликання. Розпочалося засідання виконанням державного Гімну та хвилиною мовчання за полеглими за волю і незалежність України. На засіданні депутати розглянули 35 питань порядку денного. Виокремимо найважливіші з них: Про звільнення директора Росохацького ліцею Городенківської міської ради. Про розірвання контракту з керівником закладу загальної середньої освіти Вербівцівської гімназії Городенківської міської ради. Про призначення на посаду керівника закладу загальної середньої освіти Росохацького ліцею Городенківської міської ради. Про перепрофілювання (зміну типу та зміну найменування) – Михальчівської гімназії Городенківської міської ради. Про розірвання контракту з керівником закладу загальної середньої освіти Ясеневопільнівського ліцею Городенківської міської ради Книгницькою Світланою Степанівною. Про передачу захисної споруди цивільного захисту (бункера) на баланс КП «Городенка-Житлосервіс» Городенківської міської ради. Про внесення змін та доповнень до Програми підтримки ЗСУ на 2023 рік, затвердженої рішенням міської ради від 2 березня 2023 року. Про внесення змін та доповнень до Програми благоустрою населених пунктів Городенківської територіальної громади на 2021-2025 роки. Про надання дозволів на розроблення містобудівної документації. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачі їх безплатно у власність. Про затвердження актів комісії Городенківської міської ради по встановленню меж земельних ділянок. Про надання дозволів на складання проектів землеустрою, щодо відведення земельних ділянок в оренду. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності, яка буде виставлена на земельні торги (аукціон). Про проведення земельних торгів на земельні ділянки для ведення сільськогосподарського виробництва в населених пунктах Городенківської громади. Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки від 15.01.2008 р. між Городенківською міською радою та ПСФГ «КРИСТАЛ» в с.Серафинці урочище «Заставки». Про припинення договору оренди землі шляхом його розірвання за згодою сторін з ПрАТ «Київстар» в с. Семаківці. Про надання в оренду земельної ділянки для розміщення базової станції і мачти для антенно-фідерних пристроїв мережі стільникового мобільного зв'язку ТОВ «ЮТК» в с. Семаківці.  

17:40 03.08.2023

ПРОВЕЛИ В ОСТАННЮ ПУТЬ МУЖНЬОГО ГЕРОЯ, ВІРНОГО СИНА УКРАЇНИ

ПРОВЕЛИ В ОСТАННЮ ПУТЬ МУЖНЬОГО ГЕРОЯ, ВІРНОГО СИНА УКРАЇНИ

Сьогодні у селі Воронів попрощалися та провели в останню дорогу нашого Захисника, Дубину Романа Васильовича, який віддав найцінніше – своє життя, за свободу і незалежність нашої Держави. Провести мужнього сина України прийшли його односельці, священнослужителі, військовослужбовці, керівництво громади, побратими, однокласники, друзі, найближчі та найрідніші люди. Сьогодні сумуємо і плачемо усі, бо втратили молодого та мужнього воїна. Наш Захисник Роман показав нам приклад справжнього патріота, приклад хоробрості і відваги, він чесно і до кінця виконував свій обов’язок воїна і громадянина, віддавши молоде життя за вільне майбутнє у Незалежній, Богом благословенній Україні. Наш Герой назавжди залишиться у наших серцях! Слава Україні! Вічна Слава нашим Героям!  

17:18 03.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень