Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Новини

Дата: від до Скинути

Висадили дерева

Висадили дерева

Сьогодні працівники комунального підприємства "Городенка-Житлосервіс" висадили молоді каштани на території міста. Два каштани висадили на місці зрубаних старих аварійних дерев по вулиці Богуна. Ще один молодий саджанець посадили в центрі міста на місці висохлого каштана.  

16:30 03.05.2023

Допомога для пораненого захисника

Допомога для пораненого захисника

Під час матчу 14 туру (2 кола) Чемпіонату Івано-Франківської області з футболу вихованці Городенківського ЦДЮТ зібрали кошти у сумі 8000 грн. Сьогодні ці кошти перечислено на банківський рахунок нашого захисника з Городенки Андрія Гамули, який зараз в Києві лікується після важкого поранення голову.  

14:58 02.05.2023

Інформація для дітей, які планують відпочивати в ПЗОВ "ПЕРЛИНА ПРИДНІСТРОВ'Я" Городенківської міської ради влітку 2023 року

Інформація для дітей, які планують відпочивати в ПЗОВ "ПЕРЛИНА ПРИДНІСТРОВ'Я" Городенківської міської ради влітку 2023 року

1 зміна буде організована з 06.06.2023 р. по 19.06.2023 р. (14 днів). Вартість перебування в закладі - 700 грн. за одну добу, за 14 діб - 9800 грн. ( За більш детальною інформацією звертайтеся за тел. 0973731293 (Володимир Петрович Бурдега) або заходьте на наш сайт https://perl.in.ua. Однак для пільгових категорій за рішенням виконкому Городенківської міської ради від 27. 04. 2023 р., Міською радою буде здійснюватися відшкодування вартості путівки до дитячого Закладу оздоровлення та відпочинку для дітей які: 1. Потребують особливої соціальної уваги та підтримки у вигляді відшкодування повної (100% вартості) путівки батькам таких дітей (особам, які їх заміняють) для відпочинку в дитячому Закладі оздоровлення та відпочинку. - для дітей сиріт; - дітей позбавлених батьківського піклування; - рідних дітей батьків вихователів, або прийомних батьків, які проживають в одному дитячому будинку сімейного типу, або в одній прийомній сім'ї; - для дітей, один із батьків яких загинув( пропав безвісти), або помер внаслідок захворювання, одержаного в період участі в бойових діях, здійснення заходів із забезпечення національної безпеки й оборони відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації; - для дітей поранених учасників бойових дій та військово зобов'язаних, які призвані у ЗСУ згідно Указу Президента N 69/22 від 24.02.2022р. "Про загальну мобілізацію"; - для дітей з інвалідністю. 2. Для дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки у вигляді відшкодування часткової (50% вартості путівки) батькам таких дітей (особам, які їх заміняють) для відпочинку в дитячому Закладі оздоровлення та відпочинку: - для дітей з багатодітних сімей; - для дітей осіб визнаних учасниками бойових дій та військово зобов'язаних, які призвані у ЗСУ згідно Указу Президента N 69/22 від 24.02.2022р. "Про загальну мобілізацію" і перебувають у зоні бойових дій відповідно пунктів 19-21 частини 1 Ст. 6 ЗУ "Про статус ветеранів війни", гарантії їх соціального захисту; - для талановитих та обдарованих дітей - переможців міжнародних, всеукраїнських, обласних олімпіад. Для отримання пільгових путівок необхідно звернутися в Відділ соціального захисту населення Городенківської міської ради (м. Городенка, вул. Шевченка, буд. 77) тел. 0986731996 З НЕТЕРПІННЯМ ЧЕКАЄМО НА ВАС!!!  

14:06 01.05.2023

Ремонт дороги в Торговиці

Ремонт дороги в Торговиці

Проводиться ремонт дороги в Торговиці. Дорогу, що веде до місцевого кладовища вимостили щебеневим покриттям. Ремонтні роботи коштом міської ради здійснює фірма ТзОВ «Шляховик», керівник Василь Симчич. Варто зазначити, що цьогоріч міська рада виділила бюджети на кожен старостинський округ. На засіданні громадської ради Торговицького старостинського округу вирішено за частину виділених коштів відремонтувати саме цю дорогу в селі.  

11:26 28.04.2023

Ремонт моста через річку Дністер

Ремонт моста через річку Дністер

Дорогу на мості через річку Дністер, між Івано-Франківською та Тернопільською областями встелили новим шаром асфальтобетону. Перед тим на мості здійснено фрезерування старого покриття. Ремонтні роботи здійснили працівники Служби автомобільних доріг. Як розповіли в САД, невдовзі тут оновлять відбійники, відремонтують деформаційний шов на підході до мосту, встановлять дорожні знаки та нанесуть розмітку.  

16:25 26.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень