Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відкрито меморіальну дошку загиблому Герою Любомиру Яремейчуку

Відкрито меморіальну дошку загиблому Герою Любомиру Яремейчуку

Сьогодні у селі Вербівці відкрито меморіальну дошку загиблому Герою Любомиру Яремейчуку. 9 квітня, в день, коли весь християнський світ відзначає вхід Ісуса Христа до Єрусалиму, у Вербівцях відбулося відкриття пам'ятної дошки Захиснику України Любомиру Яремейчуку. Отець Ігнатій Липка освятив меморіальну дошку та відправив поминальну панахиду за загиблим Героєм. У заході взяли участь родина та друзі загиблого, перший заступник міського голови Андрій Цюмпала, мешканці та молодь села. Любомир Яремейчук віддав найдорожче – своє життя, захищаючи Україну. Відтепер пам'ятний знак на стіні адмінбудинку старостинського округу буде постійним спогадом нам і наступним поколінням про його патріотизм і героїчний подвиг. Сьогодні багато наших земляків бере участь у війні з російським агресором, яка забрала не одне життя воїнів, які не вагаючись стали на захист рідної Батьківщини. Життя нашого Героя Любомира завжди буде прикладом для нас, бо, вдивляючись в обличчя загиблого, ми усвідомлюємо, що Україна втратила одного з найкращих, найсміливіших, найдостойніших синів. Вічна пам'ять і слава тим, хто віддав своє життя за нас із вами, за наш рід, за Україну! Слава Україні! Героям Слава!  

14:30 09.04.2023

ГОРОДЕНКІВЩИНА ПРОВЕЛА В ОСТАННЮ ПУТЬ МУЖНЬОГО ГЕРОЯ, ВІРНОГО СИНА УКРАЇНИ

ГОРОДЕНКІВЩИНА ПРОВЕЛА В ОСТАННЮ ПУТЬ МУЖНЬОГО ГЕРОЯ, ВІРНОГО СИНА УКРАЇНИ

Сьогодні у Поточищі зустріли, попрощалися та провели в останню дорогу нашого Захисника, Морощука Івана Івановича, який віддав своє життя за свободу і незалежність нашої Держави, за мирне життя кожного з нас. Провести мужнього сина України та востаннє попрощатися з ним прийшли всі мешканці села, військовослужбовці, керівництво громади, його побратими, друзі, найближчі та найрідніші люди. Безмежно сумуємо і гірко плачемо всі, бо ми втратили мужнього воїна. Наш полеглий Захисник Іван є прикладом справжнього патріота, прикладом хоробрості та відваги. Він чесно і до кінця виконував свій обов’язок воїна і громадянина, віддавши своє безцінне життя за вільне майбутнє у Незалежній, Богом благословенній Україні. Тіло Героя доставлять до батьківського дому в село Голови Верховинського району. Церемонія прощання розпочнеться у суботу 8 квітня 2023р. Наш Герой назавжди залишиться у наших серцях! Слава Україні! Вічна Слава нашим Героям!  

13:43 07.04.2023

Городенківська громада віддала шану Герою!

Городенківська громада віддала шану Герою!

Сьогодні мешканці Городенківської громади на колінах зустріли нашого Захисника Морощука Івана Івановича, мешканця села Поточище, уродженця села Голови Верховинського району, який загинув, захищаючи Україну від російського агресора. Біля каплиці Покрови Пресвятої Богородиці "Всіх Воїнів" м.Городенка священнослужителі громади відправили поминальну панахиду за загиблим воїном. У скорботі та молитві низько схиляємо голови, вшановуючи пам'ять вірного сина України. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме до Царства Небесного. Вічна пам‘ять Захиснику України. Тіло полеглого Героя перевезено до Поточища, де в місцевій церкві відбуватиметься панахида. Поховають Захисника у рідному селі на Верховинщині. Герої не вмирають! Слава Україні! Героям Слава!  

11:19 07.04.2023

З почестями зустрінемо Героя!

З почестями зустрінемо Героя!

Сьогодні, 7 квітня 2023 р., о 9:30 год. просимо прийти до каплиці Покрови Пресвятої Богородиці «Всіх Воїнів» у м. Городенка (біля військкомату) гідно віддати шану Герою, Морощуку Івану Івановичу, мешканцю села Поточище, уродженцю села Голови Верховинського району, який загинув у бою, захищаючи всіх нас та рідну землю від московської орди. Біля каплиці Покрови Пресвятої Богородиці священнослужителі громади відправлять поминальну панахиду. Про чин похорону та церемонію прощання повідомимо додатково.

08:00 07.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень