A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Новини

Дата: від до Скинути

Засідання сесії міської ради

Засідання сесії міської ради

Сьогодні відбулася двадцять четверта сесія Городенківської міської ради восьмого демократичного скликання. На засіданні депутати розглянули 107 пунктів порядку денного. Виокремимо найважливіші з них: Про звіт старост Серафинецького, Слобідського, Сороківського та Стрільченського старостинських округів про роботу за 2022 рік. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану КНП «Городенківська БЛІЛ» Городенківської міської ради за 2022 рік. Про звіт про роботу КП «Городенка-Житлосервіс» за 2022 рік. Про присвоєння старостам чергового рангу посадової особи місцевого самоврядування. Про Перелік майна, яке належить до комунальної власності Городенківської територіальної громади Про затвердження Переліку об'єктів комунальної власності міської ради, які підлягають приватизації в 2023 році. Про виконання міського бюджету за 2022 рік. Про звільнення з посади завідувача КП «Центральна районна аптека №25» Городенківської міської ради, затвердження статуту та призначення нового директора. Про надання в оренду земельних ділянок для обслуговування нежитлових будівель. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок за межами населених пунктів громади. Про внесення змін та доповнень до Програми розвитку фізичної культури та спорту на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням міської ради від 28 січня 2021 р.  

14:05 02.03.2023

Наша лють веде у наступ

Наша лють веде у наступ

Приєднуйся до об’єднаної штурмової бригади Нацполіції «Лють». Тренуємо ефективно знищувати російських окупантів, аби звільнити наші території.  

15:47 28.02.2023

Подарунок військовим

Подарунок військовим

Сьогодні передали нашому Захиснику Михайлові Перегінчуку "антидронову рушницю", яка буде допомагати нашим військовим протидіяти ворожим дронам, перешкоджаючи окупантам виявляти передові позиції наших військ, вести ближню розвідку та коригувати артилерійський вогонь. Придбали вартісну антидрон-рушницю за кошти одноденного заробітку працівників апарату та комунальних підприємств міської ради. Продовжуємо допомагати військовим! Разом до Перемоги! Слава Україні! Героям Слава!  

15:27 28.02.2023

Засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин,природокористування, планування території

Засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин,природокористування, планування території

Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, природокористування та планування територій, (голова комісії Віталій Шевага) в роботі якої взяв участь міський голова Богдан Кобилянський. Під час роботи комісії депутати розглянули понад 60 питань, ось найактуальніші з них: Про надання в оренду земельних ділянок для обслуговування нежитлових будівель. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок за межами населених пунктів громади. Про поновлення терміну дії договорів оренди земельних ділянок. Про надання дозволу на складання, виготовлення та затвердження проектів землеустрою, щодо відведення земельних ділянок на території громади. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок за межами населених пунктів громади. Всі питання рекомендовані на розгляд сесії міської ради.  

14:37 27.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень