A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Новини

Дата: від до Скинути

З почестями зустрінемо Героя!

З почестями зустрінемо Героя!

Сьогодні, в четвер 16 лютого 2023 р., о16:00 год просимо прийти до каплиці Покрови Пресвятої Богородиці «Всіх Воїнів» у м. Городенка (біля військкомату) гідно віддати шану Герою, Гайсану Андрію Валерійовичу, мешканцю Городенки, який загинув у бою, захищаючи всіх нас та рідну землю від московської орди. Біля каплиці Покрови Пресвятої Богородиці священнослужителі громади відправлять поминальну панахиду. Про чин похорону та церемонію прощання повідомимо додатково.  

11:54 16.02.2023

З почестями зустрінемо Героя!

З почестями зустрінемо Героя!

   Сьогодні, в четвер 16 лютого 2023 р., у другій половині дня (про точний час повідомимо додатково) просимо прийти до каплиці Покрови Пресвятої Богородиці «Всіх Воїнів» у м. Городенка (біля військкомату) гідно віддати шану Герою, Гайсану Андрію Валерійовичу, мешканцю Городенки, який загинув у бою, захищаючи всіх нас та рідну землю від московської орди. Біля каплиці Покрови Пресвятої Богородиці священнослужителі громади відправлять поминальну панахиду. Про чин похорону та церемонію прощання повідомимо додатково.  

09:30 16.02.2023

Оголошення!

Оголошення!

До міської ради звернулися волонтери, які планують поїздку у зону бойових дій за маршрутом Покровськ – Дружківка – Слов'янськ – Костянтинівка – Курахове – Павлоград – Куп'янськ – Дніпро. Виїзд – 21 лютого 2023 року. Хто має бажання передати передачі своїм родичам військовим, які зараз перебувають у цьому напрямку, звертатися за тел: 0686206324.

16:09 15.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень