Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Новини

Дата: від до Скинути

Підписання меморандуму про співпрацю

Підписання меморандуму про співпрацю

Міський голова Богдан Кобилянський та начальник Коломийського районного управління ГУ ДСНС України в Івано-Франківській області Андрій Мочерняк підписали Меморандум про співпрацю між Городенківською міською радою та Коломийським районним управлінням ГУ в Івано-Франківській області. Меморандум передбачає подальше вдосконалення на території громади системи протипожежної безпеки та цивільного захисту.  

14:31 21.02.2023

Квадрокоптер для військових

Квадрокоптер для військових

Сьогодні, перебуваючи в короткій відпустці, до міської ради завітав наш земляк, захисник Михайло Перегінчук. Депутат міської ради, приватний підприємець Василь Павлович придбав та подарував військовому Квадрокоптер DJI Phantom 4 PRO, який допомагатиме боронити країну від окупанта. Після кількахвилинного інструктажу квадрокоптер вручили Михайлові Перегінчуку, який невдовзі повертається на фронт.

14:21 21.02.2023

Пам’ятаємо Героїв Майдану

Пам’ятаємо Героїв Майдану

    Сьогодні біля пам’ятника Героям Небесної Сотні у Городенці відбулася поминальна панахида з увічнення пам’яті та подвигу Героїв Небесної Сотні, який став переломним моментом у новітній історії нашої держави.     Отці-декани Ігор Левицький та Богдан Мороз відслужили поминальну панахиду за загиблими Героями та хвилиною мовчання увінчали пам’ять про них.     Квіти пам’яті і шани поклали до могили Героя України, Сотника Майдану – Сергія Дідича, який віддав своє життя за права і свободу кожного українця.      Цінуємо подвиг наших Героїв, які вберегли вільну Україну.      Світла пам’ять Героям Небесної Сотні.      Ніколи не забудемо та не пробачимо. Пам’ятаємо тих, хто віддав своє життя за Україну.      Вічна пам'ять Героям!  

13:21 20.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень