Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Новини

Дата: від до Скинути

З почестями зустрінемо Героя!

З почестями зустрінемо Героя!

Сьогодні, в четвер 16 лютого 2023 р., о16:00 год просимо прийти до каплиці Покрови Пресвятої Богородиці «Всіх Воїнів» у м. Городенка (біля військкомату) гідно віддати шану Герою, Гайсану Андрію Валерійовичу, мешканцю Городенки, який загинув у бою, захищаючи всіх нас та рідну землю від московської орди. Біля каплиці Покрови Пресвятої Богородиці священнослужителі громади відправлять поминальну панахиду. Про чин похорону та церемонію прощання повідомимо додатково.  

11:54 16.02.2023

З почестями зустрінемо Героя!

З почестями зустрінемо Героя!

   Сьогодні, в четвер 16 лютого 2023 р., у другій половині дня (про точний час повідомимо додатково) просимо прийти до каплиці Покрови Пресвятої Богородиці «Всіх Воїнів» у м. Городенка (біля військкомату) гідно віддати шану Герою, Гайсану Андрію Валерійовичу, мешканцю Городенки, який загинув у бою, захищаючи всіх нас та рідну землю від московської орди. Біля каплиці Покрови Пресвятої Богородиці священнослужителі громади відправлять поминальну панахиду. Про чин похорону та церемонію прощання повідомимо додатково.  

09:30 16.02.2023

Оголошення!

Оголошення!

До міської ради звернулися волонтери, які планують поїздку у зону бойових дій за маршрутом Покровськ – Дружківка – Слов'янськ – Костянтинівка – Курахове – Павлоград – Куп'янськ – Дніпро. Виїзд – 21 лютого 2023 року. Хто має бажання передати передачі своїм родичам військовим, які зараз перебувають у цьому напрямку, звертатися за тел: 0686206324.

16:09 15.02.2023

Городенківщина вшанувала учасників бойових дій на території інших держав

Городенківщина вшанувала учасників бойових дій на території інших держав

Сьогодні, 15 лютого на свято Стрітеня Господнього, біля каплиці Покрови Пресвятої Богородиці «Всіх Воїнів» у м. Городенка відбулося вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Спільно з отцем-деканом Ігорем Левицьким у поминальній молитві згадали загиблих побратимів у афганській війні та тих, хто віддав життя у сьогоднішній російсько - українській війні. Піднесли молитву за здоров’я живих ветеранів воїнів-інтернаціоналістів, за військових ЗСУ та якнайшвидшу Перемогу України. Приходячи на це місце у велике християнське свято Стрітеня Господнє пам’ятаємо всіх, хто, нажаль вже не з нами. Щиро дякуємо всім учасникам бойових дій, які пройшли горнило різних війн та сьогоднішнім захисникам, які самовіддано боронять нашу рідну землю. Віримо в Перемогу! Віримо в те, що сьогоднішня величезна жертва – принесе нам сильну Українську Державу!

14:51 15.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень