A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Новини

Дата: від до Скинути

Городенківщина вшанувала учасників бойових дій на території інших держав

Городенківщина вшанувала учасників бойових дій на території інших держав

Сьогодні, 15 лютого на свято Стрітеня Господнього, біля каплиці Покрови Пресвятої Богородиці «Всіх Воїнів» у м. Городенка відбулося вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Спільно з отцем-деканом Ігорем Левицьким у поминальній молитві згадали загиблих побратимів у афганській війні та тих, хто віддав життя у сьогоднішній російсько - українській війні. Піднесли молитву за здоров’я живих ветеранів воїнів-інтернаціоналістів, за військових ЗСУ та якнайшвидшу Перемогу України. Приходячи на це місце у велике християнське свято Стрітеня Господнє пам’ятаємо всіх, хто, нажаль вже не з нами. Щиро дякуємо всім учасникам бойових дій, які пройшли горнило різних війн та сьогоднішнім захисникам, які самовіддано боронять нашу рідну землю. Віримо в Перемогу! Віримо в те, що сьогоднішня величезна жертва – принесе нам сильну Українську Державу!

14:51 15.02.2023

Загинув захищаючи Україну!

Загинув захищаючи Україну!

11 лютого 2023 року в ході виконання бойового завдання, захищаючи волю і незалежність України у війні з російськими окупантами, під час ворожого мінометного обстрілу, завданого збройними формуваннями російської федерації, біля н.п. Бахмут, Донецької області, отримавши множинні мінно-вибухові осколкові поранення несумісні з життям, загинув молодший сержант Гайсан Андрій Валерійович 26.09.1990 року народження, мешканець Городенки. Він поклав життя, захищаючи рідну землю від російських окупаційних військ. В ці скорботні дні Городенківська громада співчуває родині Героя. Сумуємо разом з Вами, підтримуємо в годину скорботи. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають! Схиляємо голову в глибокій скорботі. На жаль, словами важко загоїти у серці болючу рану втрати. Вічна і світла пам'ять Герою! Герої не вмирають!

16:15 13.02.2023

Зустріч щодо реалізації національної кампанії «Гвардія наступу»

Зустріч щодо реалізації національної кампанії «Гвардія наступу»

Відбулася зустріч із громадськістю щодо реалізації національної кампанії «Гвардія наступу» та мобілізації військовозобов’язаних. Перед присутніми виступили представники відділення поліції №2 (м. Городенка) Коломийського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції та Городенківського ТЦК та СП. Нагадаємо, що в області активно реалізується національна рекрутингова кампанія «Гвардія наступу». Через ЦНАПи та по конкурсу вже прийнято 239 заяв від прикарпатців для вступу у штурмові бригади. Основне завдання штурмових бригад — посилення майбутнього наступу нашої армії. Водночас це не мобілізація Формування бригад здійснюється виключно з мотивованих добровольців. Кістяк бригад створений з воїнів, які мають бойовий досвід. Тому новачки отримають хороших наставників та висококваліфіковану підготовку від найкращих інструкторів. Якщо ви бажаєте взяти участь у звільненні українських територій від російських окупантів, — приєднуйтесь до лав штурмових бригад «Гвардії наступу». https://www.if.gov.ua/.../doluchytysia-do-bryhad-hvardiia...  

13:24 13.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень