A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Новини

Дата: від до Скинути

ГОРОДЕНКІВЩИНА ПРОВЕЛА В ОСТАННЮ ПУТЬ МУЖНЬОГО ГЕРОЯ, ВІРНОГО СИНА УКРАЇНИ

ГОРОДЕНКІВЩИНА ПРОВЕЛА В ОСТАННЮ ПУТЬ МУЖНЬОГО ГЕРОЯ, ВІРНОГО СИНА УКРАЇНИ

Сьогодні у Серафинцях попрощалися та провели в останню дорогу нашого Захисника, Соповського Юрія Васильовича, який віддав своє життя за свободу і незалежність нашої Держави, за мирне життя кожного з нас. Провести мужнього сина України та востаннє попрощатися з ним прийшли священнослужителі, військовослужбовці, керівництво громади, його побратими, друзі, однокласники, найближчі та найрідніші люди. Безмежно сумуємо і гірко плачемо всі, бо ми втратили молодого та мужнього воїна. Наш полеглий Захисник Юрій є прикладом справжнього патріота, прикладом хоробрості та відваги. Він чесно і до кінця виконував свій обов’язок воїна і громадянина, віддавши своє молоде безцінне життя за вільне майбутнє у Незалежній, Богом благословенній Україні. Наш Герой назавжди залишиться у наших серцях! Слава Україні! Вічна Слава нашим Героям!  

15:43 09.03.2023

Городенківська громада віддала шану Герою!

Городенківська громада віддала шану Герою!

Сьогодні мешканці Городенківської громади на колінах зустріли нашого Захисника Юрія Соповського, уродженця села Серафинці, який загинув, захищаючи Україну від російського агресора. Біля каплиці Покрови Пресвятої Богородиці "Всіх Воїнів" м.Городенка священнослужителі громади відправили поминальну панахиду за загиблим воїном. У скорботі та молитві низько схиляємо голови, вшановуючи пам'ять вірного сина України. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме до Царства Небесного. Вічна пам‘ять Захиснику України. Тіло полеглого Героя перебуватиме у батьківському домі. Церемонія прощання з Героєм розпочнеться 9 березня о 12:00 год. Герої не вмирають! Слава Україні! Героям Слава!  

11:38 08.03.2023

З почестями зустрінемо Героя!

З почестями зустрінемо Героя!

Сьогодні, 8 березня 2023 р., о 10:00 год. просимо прийти до каплиці Покрови Пресвятої Богородиці «Всіх Воїнів» у м. Городенка (біля військкомату) гідно віддати шану Герою, Соповському Юрію Васильовичу, мешканцю села Серафинці, який загинув у бою, захищаючи всіх нас та рідну землю від московської орди. Біля каплиці Покрови Пресвятої Богородиці священнослужителі громади відправлять поминальну панахиду. Про чин похорону та церемонію прощання повідомимо додатково.  

08:00 08.03.2023

Нагороджено посмертно орденом «За мужність» ІІІ ступеня

Нагороджено посмертно орденом «За мужність» ІІІ ступеня

Сьогодні перший заступник міського голови Андрій Цюмпала та начальник 1 відділу Коломийського РТЦК та СП Роман Монастирецький вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня мамі загиблого Героя Галині Степанівні. Римар Руслан (Романюк Степан) брав участь у бойових діях в АТО/ООС. А з початку повномасштабного вторгнення російської армії без вагань став на захист Батьківщини. 18 квітня 2022 року, на Харківщині, в бою за незалежність та суверенітет нашої держави Герой загинув. Указом Президента України Римаря Руслана Васильовича нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно). Герої не вмирають! Слава Україні! Героям Слава!

15:14 06.03.2023

Вшанували 73-ту річницю від дня загибелі Головнокомандувача УПА Романа Шухевича

Вшанували 73-ту річницю від дня загибелі Головнокомандувача УПА Романа Шухевича

  Сьогодні у селі Тишківці відбулася поминальна панахида з нагоди 73-ї річниці з дня загибелі Головнокомандуючого УПА генерал-хорунжого Романа Шухевича. Поминальну панахиду відслужили отець Руслан Озарко та отець Ярослав Олійник. Наприкінці пам'ятного заходу до підніжжя пам’ятника Роману Шухевичу покладено квіти.

18:53 05.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень