Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Новини

Дата: від до Скинути

На Городенківщині тривають роботи зі спорудження Алеї слави

На Городенківщині тривають роботи зі спорудження Алеї слави

Продовжуються роботи зі спорудження Алеї Героїв, які в бою віддали життя за волю та незалежність нашої країни в російсько-Українській війні. Станом на сьогодні вже встановлено металічну конструкцію на якій буде розміщено фото Героїв.

15:35 21.04.2023

Ремонт  дороги

Ремонт дороги

Сьогодні по вулиці Богуна в Городенці розпочався поточний (ямковий) ремонт дороги. Ремонтні роботи спільно здійснюють ФОП «Боднарчук» (керівник В.Боднарчук) та ПП « Укршляхсервіс» (керівник М.Проців). Ремонт доріг проводяться за кошти міського бюджету. Варто зазначити, що у міському бюджеті на поточний рік виділено кошти на старостинські округи, значна частина яких також буде використана на ремонт доріг, які плануються вже невдовзі.

15:20 21.04.2023

«Граємо заради перемоги»

«Граємо заради перемоги»

   Сьогодні на стадіоні «Колос» у Городенці, під девізом: «Граємо заради перемоги», відбувся матч 12 туру (2 кола) Чемпіонату Івано-Франківської області з футболу. На полі за перемогу змагалися городенківський «Пробій» та коломийський «Варатик».    Перед початком матчу міський голова Богдан Кобилянський вручив нашим землякам, військовим Збройних Сил України два квадрокоптери DJI Mavic 3, придбані за бюджетні кошти міської ради та генератор для потреб захисників.     Право першого удару мав військовий, наш краянин Василь Бундзяк, який зараз проходить реабілітацію після важкого поранення. «Пробій» у оновленому складі не підвів очікувань уболівальників, у насиченій та напруженій грі перемігши суперників із рахунком 3:0.      Під час матчу вихованці Городенківського ЦДЮТ зібрали кошти у сумі 9185 грн, які по завершенні гри вручили нашому захисникові Василеві Бундзяку на лікування та реабілітацію. Віталій Шевага своєю чергою додав від футбольного клубу «Пробій» ще 10 тис. грн.     Разом до Перемоги! Слава Україні! Героям Слава!  

17:31 19.04.2023

Програми розвитку дитячо-юнацького футболу в Городенківській громаді

Програми розвитку дитячо-юнацького футболу в Городенківській громаді

Сьогодні в Палаці культури відбулося представлення оновленої народної команди «Пробій» та презентація Програми розвитку дитячо-юнацького футболу в Городенківській громаді. Після знайомства з гравцями основного складу «Пробою», завідувач Сектору молоді і спорту Городенківської міської ради Володимир Думанський озвучив пункти Програми розвитку дитячого футболу на теренах нашої громади. До слова лише 30% складу теперішнього «Пробою» є вихідцями з Городенківщини, саме тому вирішено звернути увагу на виховання юних футболістів, майбутніх гравців «Пробою». Були присутніми у залі й юні вихованці Городенківської ДЮСШ, які у свої 10-12 років уже показують неабиякі футбольні результати. Міський голова Богдан Кобилянський виступаючи з вітальним словом наголосив, що саме ці школярі є майбутнім городенківського «Пробою», тому ми маємо надалі інтенсивно розвивати дитячий футбол та плекали справжніх городенківських футболістів.  

16:55 19.04.2023

Гаївки та веснянки

Гаївки та веснянки

     Ось і завершилися Великодні свята. Після освячення запашних і рум’яних пасок мешканці населених пунктів громади водили гаївки та веснянки, прославляючи Христове Воскресіння.     На відео пропонуємо переглянути як це відбувалося в деяких населених пунктах громади.     Хоча свята й позаду, але Христове Воскресіння залишилося в наших душах, скріпило віру в Перемогу України .     Щиро дякуємо Богові та захисникам України, завдяки яким мали змогу святкувати ці радісні дні. Низько схиляємо голови перед світлою пам'яттю Героїв, які віддали життя за Україну.     Нехай Великдень принесе всім нам і Україні Перемогу і процвітання. Слава Богу! Слава Героям України! Слава ЗСУ! Христос Воскрес!  Воістину Воскрес!  

10:30 19.04.2023

Пам’ятаємо...

Пам’ятаємо...

   Сьогодні, 18 квітня, минає рік, як на Харківщині, у бою з російськими окупантами загинув солдат 95 бригади ДШВ Степан Романюк.     Війна приносить багато страждань, забирає найкращих. Втім, у спогадах рідних та друзів Степан назавжди залишиться життєрадісним, впевненим, відважним та сміливим.    Цей рік був важким для родини, для Городенківщини та для всієї України, але ми не здаємося і боремось за нашу перемогу.    Ми пам’ятаємо кожного, хто поклав своє життя заради вільної України, ми вдячні кожному, хто щоденно наближає нас до перемоги! Тільки разом ми здолаємо цю російську нечисть і проженемо її з нашої землі.    Вічна пам’ять та слава Захиснику України!    Герої не вмирають!

09:32 18.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень